by Oana Lambrache

DESPRE MINE

Dacă ai ajuns aici, află despre mine că sunt cititoare de când mă știu!

Sunt o persoană creativă, perfecționistă, extrem de organizată (până la OCD) și mama lui Sebastian.

Mi-am deschis primul blog când eram încă în facultate pentru că mi se părea ceva la modă, dar l-am abandonat după câteva luni, pentru că nu știam despre ce vreau să scriu.

Am revenit acum câțiva ani pe o nouă platformă, păstrând câteva din articolele vechi, dar sub un nume nou și am decis să scriu despre ceva ce știam bine - cărți! Primele articole sunt, mai degrabă, rezumate a ceea ce am citit, cu timpul ele devenind mai complexe și mai personale.

Din dorința de a face totul ca la carte, am decis să îmi folosesc numele real și, astfel, în noiembrie 2020, am (re)deschis blogul în formula actuală! 

Pe lângă secțiunea de articole despre cărți, în septembrie 2020 am ales să scriu și despre noul meu rol, cel de mamă, cu bune, cu rele, cu momente frumoase, dar și cu dificultățile pe care le-am întâmpinat. Aceste articole sunt terapia mea personală, dar și o fereastră deschisă pentru mame și viitoare mame.

În primăvara lui 2022, am devenit câștigătoarea trofeului Spring SuperBlog!

Prima amintire importantă despre lectură este legată de romanul lui Jules Verne "O călătorie spre centrul Pământului" pe care l-am citit într-o singură zi și care mi-a deschis ușa către minunata lume a cărților!

Citesc cu plăcere romane polițiste, thriller, distopii și SF, iar autorii mei preferați sunt Stephen King, Fredrik Backman și M.J. Arlidge.

Am visat mereu să am o bibliotecă precum cea din "Beauty and the Beast" și am reușit să îmi creez propria versiune în care am adăugat volume an de an.

URMĂREȘTE-MĂ PE SOCIAL MEDIA

LASĂ-MI UN MESAJ

Textul nu poate fi copiat!