Sursa foto și editare: Canva Pro

Abonament pentru jucării de la Kiddos Toys Club

Am testat un abonament pentru închiriat jucării și astăzi să vă povestesc despre el

by Oana Lambrache

Cuprins

La început de martie, am mers la Baby Boom în căutare de noi jucării sau idei de activități pentru Sebastian. Pentru că am ajuns destul de aproape de ora deschiderii expoziției, am avut norocul de a putea să ne plimbăm nestingheriți și să ne oprim la standurile care ne atrăgeau atenția atât timp cât am dorit.

Am plecat de la Baby Boom cu 2 cărți noi despre animăluțele de la fermă și despre tot felul de vehicule (cărțile sunt în continuare iubite de Sebi), cu o rachetă care funcționează cu un mecansim pe bază de aer pentru a deplasa o minge din plastic și cu o cutie cu 3 puzzle-uri cu Poppy și Sam.

Ce ne-a atras atenția a fost un serviciu nou pentru mine – închiriatul de jucării prin abonament de la Kiddos Toys Club, pe care l-am testat luna aceasta și despre care vă povestesc astăzi.

kiddos
Sursa foto: Kiddos Toys Club, editare: Canva Pro

Ce este Kiddos Toys Club?

Kiddos Toys Club este un serviciu de închiriat jucării care vine în ajutorul părinților, reducându-se astfel numărul jucăriilor cumpărate de care cel mic se va plictisi destul de repede. De asemenea, prin închirierea jucăriilor, copilul poate beneficia de 3 sau 5 obiecte noi pentru joacă lunar și poate descoperi noi pasiuni sau moduri de a se juca.

Cum funcționează?

Pentru a beneficia de serviciul de închierere a jucăriilor, este nevoie să accesați pagina Kiddos Toys Club și să urmați câțiva pași simpli:

 1. Creați-vă un cont pe site
 2. Alegeți numărul copiilor (1, 2 sau 3)
 3. Introduceți numele copilului
 4. Alegeți abonamentul preferat (puteți testa o lună sau puteți plăti pentru 3, 6 sau 12 luni). Abonamentul se reînnoiește automat și poate fi întrerupt oricând doriți din contul de client sau printr-un mesaj către Kiddos Toys Club. 
 5. Puteți opta pentru a adăuga 2 jucării în plus în pachet și copilul va primi 5 jucării lunar în loc de 3.
 6. Introduceți datele de facturare și livrare.
 7. Veți fi contactați în scurt timp pe WhatsApp pentru a completa un formular cu pasiunile copilului, jucăriile pe care le are și cu preferințele în materie de jucării. De asemenea, puteți menționa dacă nu vreți să primească jucării din vreo categorie anume.
 8. Livrarea se va face în 1-3 zile de la abonare.

Ce fel de jucării va primi copilul?

Pe baza formularului completat de voi, specialiștii Kiddos Toys Club vor alege 3, respectiv 5 jucării potrivite vârstei și pasiunilor copilului. Majoritatea jucăriilor sunt confecționate din lemn și foarte puține funcționează pe bază de baterii. Dacă veți arunca un ochi pe site, pagina de Facebook sau cea de Instagram, veți vedea o mulțime de exemple de jucării pe care copiii voștri le vor primi în urma abonamentului. În secțiunea de FAQ, veți descoperi și producătorii de la care provin jucăriile pentru a vă face o idee despre acestea.

Este important să știți că jucăriile sunt curățate și dezinfectate după fiecare utilizare, cu produse fără clor, sigure pentru copii și pentru mediul înconjurător.

Mai jos puteți vedea jucăriile primite de Sebi în primul pachet care a sosit săptămâna trecută. Jucrăiile au sosit într-o sacoșă uriașă cu sigla Kiddos Toys Club, fiecare obiect fiind împachetat în propriul săculeț din material textil.

Sursa foto: arhiva personală, editare: Canva Pro

Cât costă un astfel de serviciu?

În funcție de preferințele voastre, abonamentele variază ca preț. Astfel, puteți opta pentru plata lunară sau o dată la 3, 6 sau 12 luni, variantele din urmă venind și cu reduceri substanțiale.

Dacă vă doriți să testați timp de o lună, veți plăti 155 RON pentru un pachet cu 3 jucării, iar pentru a beneficia de 5 jucării veți plăti 180 RON .*

Noi am ales pentru Sebi un pachet cu 3 jucării pentru a vedea cât de interesat este de ele, dar și pentru că 5 ni s-au părut cam multe, mai ales că mai are destule jucării în casă cu care se joacă constant.

De asemenea, livrarea este gratuită și nu există niciun fel de costuri ascunse. Cum scriam și mai sus, abonamentul se reînnoiește automat, dar îl puteți anula oricând doriți.

Jucăriile se returnează după 4 săptămâni și, dacă ați ales să prelungiți abonamentul, veți primi un pachet cu jucării noi în același timp cu returul celor din luna precedentă.

În cazul în care o jucărie este stricată sau o piesă se pierde, există o taxă pentru înlocuire despre care veți afla detalii în urma primirii variantelor de jucării selectate pentru copil. 

De ce să apelezi la un serviciu de închiriat jucării?

 • jucării noi în fiecare lună atent alese de un specialist conform vârstei copilului și pasiunilor lui
 • copilul beneficiază de jucării pe care poate nu le-ați cumpăra din cauza prețului prea ridicat
 • puteți economisi bani pentru că nu mai cumpărați jocuri sau jucării din impuls pentru a vedea ce îi place celui mic
 • copilul primește jucării de calitate, menite să îi stârnească interesul și curiozitatea
 • veți scăpa de surplusul de lucruri din casă și de jucăriile vechi pe care le puteți dona
 • protejați mediul prin reutilizarea jucăriilor.

*Începând cu 1 februarie 2024, prețurile vor fi ajustate cu 19%, cota de TVA fiind adăugată prețului fiecărui abonament.

Leave a Comment

*Folosind acest formular ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar putea interesa

Textul nu poate fi copiat!