Sursa foto: arhiva personală, editare: Canva Pro

Cafea cu parfum de Crăciun

by Oana Lambrache

Știu, Crăciunul a trecut deja! Chiar și Anul Nou a sosit de două zile. Totuși, gândurile mele mai zăbovesc puțin în decembrie și se contopesc cu bucuria sărbătorilor și cu mirosul specific de portocale, scorțișoară, vin fiert, cozonac aburind și cafea fierbinte cu lapte.

Sunt o visătoare și iubesc asta la mine! De foarte multe ori îmi doresc să fiu așa tot timpul și să las deoparte jumătatea mea organizată și analitică. Ei bine, acesta este doar o idee trecătoare, în special dimineața când mă țin mereu de rutina care mă transformă în Oana cea veselă și dornică de mers în parc sau de construit orașe din Lego sau de citit povești cu pisici și omuleți curajoși!

Reușesc să încep ziua bine cu apă rece pe față și o cremă hidratantă, cu un zâmbet sincer pentru mine, cu un sărut pentru jumătatea mea mai bună și cu cea mai caldă îmbrățișare de la copilul meu. Apoi, îmi pregătesc cafeaua pe care o savurez în zgomot, în veselie și în țopăieli de copil pus pe șotii.

Unul dintre darurile de Crăciun a venit din partea Kfea.ro sub forma a două pungi festive de 250g de cafea Etolia care conțin un amestec parfumat de trei origini, 100% Arabica.

parfum
Sursa foto: arhiva personală

Deși a trecut Crăciunul, o pungă de cafea, împachetată într-o cutie deosebită, poate fi un cadou minunat pentru iubitorii acestui lichid negru, dătător de energie!

Ediția limitată Etolia Christmas Blend este prăjită numai bine pentru a obține un espresso parfumat sau un cappuccino savuros. Amestecul de Crăciun al cafelei Etolia, prăjit proaspăt, chiar aici, păstrează aroma intensă care depășește barierele ambalajului și te îmbie la o ceașcă cu cafea chiar dacă ai băut deja una în ziua respectivă. Iar eu asta am făcut pentru că iubesc la nebunie cafeaua ce reprezintă momentul meu de pace și liniște cu mine.

Aromele puternice, fructate, cu note dulci de citrice aduc în fiecare ceașcă un strop de Crăciun sub formă de cafea în fiecare zi a anului.

Crăciunul meu și întreg anul miros a cafea proaspăt prăjită, aromată, plină de parfum, care îmi trezește toate simțurile și îmi energizează trupul și mintea. 

Cum arată pentru voi o zi bună? Începe cu o cafea savuroasă: cappuccino, latte sau o cafea neagră fără strop de lapte sau zahăr? Aveți vreun truc pentru a obține acea cafea care să te electrocuteze de la prima sorbitură? Sunt curioasă să vă citesc sfaturile!

4 comments

Izabella Stefania Stoica ianuarie 23, 2023 - 4:30 pm

Adoooor cafeaua! Beau la orice ora <3.
Siii tare sunt curioasa sa incerc si acest fel de cafea.
Hugs!

Reply
Oana Lambrache ianuarie 24, 2023 - 10:53 pm

Ce bine te înțeleg! Am zile în care beau și câte 2 cești. Sper să îți placă și această cafea ❤

Reply
Izabella Stefania Stoica februarie 1, 2023 - 3:23 pm

2?? Pfaaa, eu sar cateodata si de 3. :))))

Reply
Oana Lambrache februarie 6, 2023 - 3:39 pm

:)))

Reply

Leave a Comment

*Folosind acest formular ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar putea interesa

Textul nu poate fi copiat!