Sursa foto și editare: Canva Pro

4 idei de cadouri „altfel”

by Oana Lambrache

Cuprins

Cadourile sunt acum în lumina reflectoarelor, mai ales că mai sunt doar câteva zile până la Crăciun și cred că majoritatea dintre voi caută cadoul perfect, cel care să aducă cel mai larg zâmbet pe chipul celui sau celei care îl va primi. Cred că mulți dintre noi au primit de-a lungul timpului pijamale și pulovere cu tematică de Crăciun, căni cu Moș Crăciun sau bani, un cadou util, dar puțin neinspirat! 

Iubesc să dăruiesc și mă bucur atunci când aleg un cadou pe placul celui sau celei care îl primește. Anul acesta am făcut cumpărăturile din timp și cadourile sunt deja împachetate și așteaptă să fie puse sub brad și deschise în dimineața de Crăciun. Am ales lucruri practice pentru cei apropiați, de care știam că au nevoie! Pentru părinți, vom merge la sigur cu câte o sticlă cu vin și o cutie cu bomboane de ciocolată, deși am văzut niște ornamente din lemn cu un mesaj drăguț care pot fi oferite de nepotul lor! 

Pentru că mulți visați să dăruiți un cadou mai „altfel”, v-am pregătit patru idei cu care nu veți da greș, iar dacă aveți de cumpărat un cadou pentru cititori, vă puteți inspira din lista de aici!

cadouri
Sursa foto: Canva Pro

Gift basket personalizat

Un cadou la îndemână este un gift basket sau un coș cu de toate, personalizat în funcție de preferințele sau pasiunile persoanei căreia îl oferiți.

Puteți pune diverse tipuri de paste și sosuri, ulei de măsline și un vin de calitate pentru a oferi un astfel de cadou unei persoane care iubește să gătească italienește. O altă variantă a unui gift basket poate cuprinde produse pentru îngrijirea corpului și a tenului: sare de baie, măști faciale, scrub pentru corp sau creme pentru mâini și picioare cu aromă de portocală, mentă sau scorțișoară!

Aveți posibilitatea de a dărui coșuri cu diverse tipuri de ciocolată pentru iubitorii de dulce din familie sau un coș cu instrumente de pictură sau desen pentru pasionații de artă! 

Ce îmi place la această idee de cadou este versalitatea ei și creativitatea de care dă dovadă persoana care creează un coș cadou!

Sursa foto și editare: Canva Pro

Abonament la diverse platforme online

În funcție de bugetul pe care l-ați alocat pentru cadourile de anul acesta, vă recomand și abonamentele la diverse platforme online!

Netflix, Voxa, AudioTribe, Spotify, Cartea cu Moț sau BooxBox sunt doar câteva opțiuni la care puteți apela cu încredere pentru a dărui un cadou inedit unei persoane dragi.

Sursa foto: Cartea cu Moț, Voxa, BooxBox, Canva Pro, editare: Canva Pro

Cursuri sau sesiuni pentru dezvoltarea personală

Un curs (online sau face-to-face) este un bun punct de pornire în noul an. Chiar poate fi o rezoluție pentru 2023 dacă vă plac astfel de provocări!

Printre multiplele variante disponibile, puteți oferi drept cadouri:

  • un curs de educație financiară
  • un curs de prim ajutor
  • sesiuni de coaching
  • o sesiune pentru organizarea și eficientizarea timpului
  • un curs de alăptare sau diversificare pentru prietenele care urmează să devină mame
  • un curs de design vestimentar sau o sesiune de detox vestimentar cu un consultant specializat
  • ședințe foto
  • experiențe inedite precum zboruri private cu avionul, un traseu cu o mașină de curse, un zbor cu balonul sau cu parapanta.

Vouchere

Voucherele au devenit cadouri la modă și pot fi utilizate pentru o varietate de servicii: achiziționarea de cărți (Cărturești, Nemira), de produse pentru bucătărie (KitchenShop), pentru relaxare (Therme), cursuri, chiar și pentru mersul la sală!

Puteți trimite voucherele direct pe email sau le puteți imprima și oferi în plicuri vesele cu brazi sau oameni de zăpadă chiar în ziua de Crăciun!

Sursa foto și editare: Canva Pro

Voi ați ales deja cadourile pentru cei dragi sau așteptați până în ultima clipă? Ce fel de cadouri preferați să oferiți? Aveți vreun tip pentru a face alegerea perfectă? Mi-ar plăcea să citesc ideile voastre!

Leave a Comment

*Folosind acest formular ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar putea interesa

Textul nu poate fi copiat!