Sursa foto și editare: Canva Pro

Pachete cu cărți pentru cititori mari și mici

by Oana Lambrache

Cuprins

Mi-am dorit de ceva timp să scriu despre opțiunile prin care poți primi acasă pachete cu cărți atât pentru copii, cât și pentru adulți. Astfel de pachete sunt adevărate experiențe pentru cel care le primește, având în vedere că alături de carte puteți primi magneți, abțibilduri colorate, semne de carte, lumânări parfumate, ilustrate tematice sau plicuri cu ceai!

Dacă v-am trezit interesul și aveți nevoie de idei pentru cadourile pe care le veți așeza sub bradul de Crăciun cititorilor din viețile voastre, atunci articolul următor este fix ceea ce vă trebuie!

pachete cu carti
Sursa foto: Cartea cu Moț, BooxBox, editare: Canva Pro

Cartea cu Moț

Ce este?

Cartea cu Moț este un abonament lunar dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 9 ani. Fiecare pachet cuprinde cărți cărți atent selectate conform vârstei pentru care ai ales pachetul. Pe lângă cele două cărți, copiii vor găsi în pachete insigne, magneți, stickere și coli cu activități pe baza cărților citite.

Cum funcționează?

Pentru a comanda un pachet, este nevoie să îți creezi un cont și să alegi pachetul potrivit copilului sau copiilor tăi. Astfel, poți alege din următoarele opțiuni:

  • cutia pentru 0-3 ani;
  • cutia pentru 3-6 ani;
  • cutia pentru 6-9 ani;
  • cutia pentru surori și frați: 0-3 și 3-6 ani, 0-3 și 6-9 ani, 3-6 și 6-9 ani.

Prima cutie – cutia Welcome –  va ajunge la tine în câteva zile, apoi vei primi câte o cutie nouă în jurul datei de 15 a fiecărei luni. De asemenea, puteți personaliza scrisorile pe care le primește cel mic, adăugând numele lui în secțiunea „Note la comandă”. Dacă ați uitat acest detaliu, veți fi contactați prin e-mail și îl veți putea adîuga apoi! 

Sursa foto: Cartea cu Moț, editare: Canva Pro

În cazul în care aveți deja o carte primită în cutia lunară, puteți trimite un e-mail către club@carteacumot.ro, cu o fotografie a celor două cărți în maximum 24h de la primire, iar în cutia de luna următoare veți primi o carte nouă!

Fiecare cutie pentru 0-3, 3-6 și 6-9 ani costă 109RON/lună, iar cea pentru surori și frați este 115RON/lună, la care se adaugă costurile de livrare prin curier. Plata se face exclusiv online, prin card bancar, abonamentul reînnoindu-se automat la fiecare zi de 1 a fiecărei luni.

De asemenea, dacă vă doriți să luați o pauză de la abonament, îl puteți suspenda sau anula definitiv din conturile de client.

Am deschis abonamentul pentru Sebastian anul trecut, în martie și am strâns cărți foarte interesante, de care s-a atașat imediat. Am descoperit cărți noi, cu povești minunate, care îl ajută pe copil zi de zi. La aniversarea de 1 an a abonamentului, Sebi a primtit și o sacoșă din pânză pentru a purta peste tot „Cartea cu Moț”.

Sursa foto: arhiva personală

BooxBox

Ce este?

BooxBox este un pachet lunar de cărți destinat adulților, în care veți găsi o carte de ficțiune sau non-ficțiune, un semn de carte, o sticlă cu vin, un plic cu ceai, o lumînare parfumată, sacoșe din pânză, bijuterii handmade, cești cu mesaje și multe altele.

Cum funcționează?

Totul începe cu alegerea pachetului pe care ți-l dorești, apoi plasezi comanda și primești cutia misterioasă în primele 10 zile ale fiecărei luni. Poți alege din următoarele variante de cutii:

  • BooxBox Basic;
  • BooxBox Books and Wine;
  • BooxBox Double;
  • BooxBox Relaxing Bundle;
  • Hygge Box.

Costurile unei cutii încep de la 79RON și diferă în funcție de pachetul ales și de perioada pentru care vă abonați (1 sau 3 luni). Pe site veți găsi la secțiunea Past Boxes, cărțile din lunile precedente pe care le puteți comanda în limita stocului disponibil. De asemenea, dacă primiți o carte pe care o aveți deja, puteți trimite un e-mail la admin@booxbox.ro cu fotografia cărților în maximum 24h de la primirea pachetului și luna următoare veți primi 2 cărți!

Sursa foto: BooxBox, editare: Canva Pro

Abonamentul nu se reînnoiește automat, astfel că puteți să vă alegeți un pachet diferit în fiecare lună sau la fiecare 3 luni!

Eu am testat pachetul BooxBox Relaxing Bundle și am ales să primes o carte de ficțiune. Alături de carte, în pachete am găsit semne de carte, ilustrate, ceai, snack-uri din fructe, cești cu mesaje motivaționale și sacoșe din pânză!

Sursa foto: arhiva personală

Dacă sunteți superstițioși și vreți să fiți siguri de cadoul pe care îl veți oferi, atunci puteți să creați singuri o cutie în care să adăugați ceea ce vă doriți sau știți că îi va plăcea persoanei căreia îi dăruiți cutia!

Ce puteți adăuga în cutia cu cărți?

- Întoarce-mă -

Sursa foto și editare: Canva Pro

Voi ce ați adăuga într-o astfel de cutie?

Leave a Comment

*Folosind acest formular ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar putea interesa

Textul nu poate fi copiat!