Sursa foto: SuperBlog, arhiva personală, editare: Canva Pro

Gala Spring SuperBlog 2022

by Oana Lambrache

Este aproape miezul nopții și nu pot să nu mă gândesc că acum câteva luni acesta era deadline-ul pentru articolele scrise în competiția SuperBlog. Acum e doar un număr, o oră care nu aduce decât o nouă zi. Atunci, ora 23:59 venea cu emoții multe și cu temerea că poate am uitat ceva sau că puteam scrie mai bine.

Emoțiile au rămas, poate chiar s-au înmulțit, pentru că Spring SuperBlog a ajuns la final, marcat de o gală la malul mării. Bloggeri de prin toate colțurile țării și ale lumii, organizatori și sponsori ne-am adunat la Hotel Opal din Cap Aurora să ne cunoaștem și să sărbătorim împreună.

Am pornit spre mare în jurul prânzului și am avut noroc de drum liber, presărat cu ploaie ici-colo. Am ajuns la Hotelul Opal, gazda noastră, dar și unul dintre sponsori și am fost plăcut impresionată de faptul că arată exact ca în fotografii! Am fost întâmpinați cu căldură de oameni profesioniști la recepție și am primit o cameră minunată cu vedere spre mare!

Am lăsat bagajul în cameră și am ieșit să ne plimbăm, să descoperim locul, să văd primele fețe cunoscute și să îi cunosc pe cei pe care îi știam doar din fotografii și din articolele lor. 

Din păcate, vremea nu a ținut cu noi. Vineri după-amiază a fost ok, în schimb sâmbătă, a plouat destul de mult, a fost frig și a bătut vântul. Totuși, am reușit să ieșim din cameră și să ne plimbăm pe plajă, să adunăm scoici, să numărăm melcii pe care i-am găsit peste tot și să privim marea înspumată!

Am promis că vom reveni atunci când va fi mai cald, sperând la zile însorite când ne vom putea bucura de nisipul fin sub tălpi și de apa caldă a mării.

blog
Sursa foto: arhiva personală, editare: Canva Pro

După-amiaza de sămbătă a venit cu pași repezi, iar la ora 16:00, a început gala pe care o așteptam cu toții. Rând pe rând, bloggerii prezenți au vorbit, ne-au povestit și au depănat amintiri. Am simțit că fac parte dintr-o mare familie în care toată lumea se susține și se ajută!

Apoi, a venit rândul meu. Am reușit cu greu să fiu atentă la întrebări și să leg câteva cuvinte, pentru că aveam cu mine câțiva saci cu emoții pe care nu am reușit să le las deoparte. Mi-am primit trofeul de la Claudia și după câteva secunde l-am lăsat pe masă pentru că îmi era teamă că îl voi scăpa. Am reușit apoi să mă adun și să mă bucur din plin de acest moment. 

Trofeul SuperBlog mi-a adus un boost de încredere în mine și în ceea ce scriu. Competiția în sine m-a apropiat de oameni talentați și creativi și mi-a oferit un loc în care simt că aparțin. Am primit felicitări și cuvinte frumoase din partea bloggerilor și a sponsorilor și m-am simțit ca la școală atunci când primeam diploma pentru premiul I.

Vă mulțumesc, oameni minunați și bloggeri talentați! Vă felicit pentru ceea ce ați realizat în această ediție și vă doresc să ajungeți acolo unde visați!

Mulțumesc, Claudia și Albert pentru această competiție pe care ați creat-o și pentru tot ceea ce faceți pentru lumea blogosferică din România!

Mulțumesc tuturor sponsorilor care s-au întrecut pe ei în probele propuse și care ne-au testat imaginația!

Felicitări, Ana și Ramona pentru locurile II și III, pentru creativitate, inventivitate și articole superbe!

Felicitări tuturor celor care au participat la Spring SuperBlog 2022!

gala
Sursa foto: SuperBlog, Diana Gole, editare: Canva Pro

Câteodată, nici nu îmi vine să cred că am câștigat trofeul Spring SuperBlog 2022! Mă simt la fel ca atunci când așteptam cu sufletul la gură să aflu clasamentul final și mi se părea ireal că, zi de zi, continuam să fiu pe primul loc. Mă ajută, în schimb, să îl văd în bibliotecă, printre cărți! 

Pe lângă trofeul competiției, am reușit să scriu articole câștigătoare la 9 din cele 15 probe propuse. Am obținut 5 premii I de la SpringFarma, DoctorBusiness.ro, ElcoraPiscine.ro, Hotel Opal și Farmec, un premiu II de la Femi.Eko, un premiu III de la Claret Credit, 2 premii IV de la Biano și Allurene și un premiu la proba extra-concurs de la Ayurmed.

Sursa foto: arhiva personală, editare: Canva Pro

Dragă blogger, acum e rândul tău să devii superblogger în cea mai faină competiție de blogging – SuperBlog! Te aștept în toamnă cu multe emoții, cu voie bună, cu probe spectaculoase și cu premii pe măsură! Dar, mai presus de toate, te invit într-o comunitate de oameni minunați de la care vei avea multe de învățat așa cum am făcut-o și eu!

3 comments

Inimadincuvinte iunie 14, 2022 - 9:59 pm

Bravo Oana si ma bucur ca ai scapat de emotii!

Reply
Oana Lambrache iunie 14, 2022 - 10:06 pm

Mulțumesc mult de tot! Cred că mai sunt câteva! 🙂

Reply

Leave a Comment

*Folosind acest formular ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar putea interesa

Textul nu poate fi copiat!