Sursa foto: Geratherm, Canva Pro, editare: Canva Pro

Termometrul – un cadou neprețuit pentru tinerii părinți

Termometrele Geratherm, alături de tine pe tot parcursul vieții

by Oana Lambrache

Cuprins

Bună, dragi mame și viitoare mame, dragi părinți, care mi-ați descoperit blogul!

Pentru cine nu mă știe, numele meu este Oana și sunt mama lui Sebastian, care doar ce a împlinit 1 an și jumătate. Uneori, îl privesc și nu îmi vine să cred cât de mult a crescut și câte lucruri a învățat în tot acest timp, care nu știu când a trecut.

Sursa foto: arhiva personală, editare: Canva Pro

De-a lungul timpului, am scris despre ce a însemnat venirea pe lume a lui Sebi, de la părțile dificile până la cele mai amuzante și distractive. Viața cu un copil (sau mai mulți) este fix ca un roller coaster! Pentru cine este pe blog de la început, știți că v-am scris despre lucrurile mai mult sau puțin utile pe care le-am cumpărat înainte de a naște. Pentru persoanele noi, puteți găsi tot felul de informații în secțiunea Parenting, pe care vă invit să o descoperiți.

Astăzi, vreau să vă vorbesc despre un obiect, ce poate părea banal, dar pe care toți părinții și viitorii părinți trebuie să îl aibă în case. Vreți să aflați despre ce este vorba? Răspunsul îl veți găsi mai jos!

Termometrul - cel mai bun prieten al părinților și copiilor

Da, despre termometru este vorba! V-am spus că poate părea banal, dar un astfel de obiect devine indispensabil pentru orice familie. În contextul ultimilor doi ani, termometrul, indiferent de tipul lui, a fost un bun prieten la care am apelat de fiecare dată când am simțit că am putea avea o tempratură a corpului mai ridicată decât în mod obișnuit. Cumva, festul de a ne măsura temperatura devenise instinctiv și, pentru o perioadă, eu făceam asta zilnic. 

Pentru o familie cu unul sau mai mulți copii, un termometru este un aliat de nădejde în măsurarea temperaturii corporale care poate semnala o viroză sau o infecție. Astfel, părinții pot acționa pentru a trata sau preveni o stare mai gravă, bineînțeles consultând și medicul de familie sau pediatrul.

În cazul bebelușilor sau al copiilor, un termometru Geratherm Non Contact este cea mai bună opțiune de pe piață, deoarece puteți măsura temperatura la nivelul frunții, o modalitate foarte confortabilă pentru cei mici.

Sursa foto: Geratherm, editare: Canva Pro

De ce să alegeți un termometru Non Contact Geratherm?

Ce diferențiază acest termometru de celelalte de același tip de pe piață este faptul că beneficiați de un dispozitiv 3 în 1 prin care puteți măsura:

Toate termometrele au același scop – de a măsura temperatura, însă termometrul non contact produs de Geratherm oferă și siguranța că faceți acest lucru într-un mod simplu și eficient. Acest termometru cu infraroșu este 100% igienic și non-invaziv, măsurarea temperaturii fiind efectuată doar prin apropierea lui de fruntea copilului, obținând valoarea corectă în numai 3 secunde!

Cel mai important atu al acestui termometru este faptul că îl puteți folosi în orice moment, chiar și când cel mic doarme, valoarea temperaturii fiind afișată pe ecran. În cazul în care starea de febră este prezentă, termometrul vă va semnala asta prin culoarea roșie a ecranului, dar și printr-un semnal sonor.

Cum să utilizați corect termometrul Non Contact Geratherm pentru corp?

Mai jos, puteți găsi un clip cu modul corect de utilizare al temometrului Non Contact, astfel încât să obțineți valori corecte și precise de fiecare dată când îl veți utiliza.

Amintiri din copilărie - termometrul clasic

Privind în urmă, la zilele în care eram copil, îmi dau seama cât de mult au evoluat tehnologia, dar și grija față de dispozitivele medicale folosite acasă. Îmi amintesc și acum de termometrul clasic, din sticlă, cu mercur, pe care nu aveam voie să îl ating din cauză că l-aș fi putut sparge.

Pentru cei care nu știți, mercurul este un element chimic extrem de periculos și toxic, care poate provoca leziuni ale creierului, probleme ale pielii sau sistemului digestiv. Deși un astfel de temometru nu conține foarte mult mercur, este important să mergeți la medic pentru a primi un tratament corespunzător!

Chiar dacă pe piață au apărut numeroase opțiuni digitale, există și acei nostalgici care vor prefera varianta clasică din sticlă. Pentru ei, dar nu numai, un termometru Geratherm Classic este alegerea ideală!

Sursa foto: Geratherm, editare: Canva Pro

Fabricat din sticlă, termometrul clasic Geratherm oferă siguranță prin utilizarea unui alt tip de lichid decât mercurul, o substanță numită „galistan”. Acesta este o combinație de galiu, indiu și staniu, fiind o alternativă ecologică și netoxică recomandată uzului casnic.

Termometrul clasic este rezistent la apă și dezinfectanți, singurul său inconvenient fiind faptul că este fabricat din sticlă și necesită extra grijă!

Tehnologii moderne care fac diferența

Brandul Geratherm, de origine germană, reprezintă unul dintre cei mai importanți producători de aparatură pentru măsurarea temperaturii, a tensiunii și a saturației de oxigen din sânge și a pulsului.

Din grijă și respect pentru clienți, Geratherm oferă produse din materiale de înaltă calitate, prietenoase cu mediul, extrem de ușor de utilizat și precise!

În ceea ce privește termometrele, acestea sunt create pentru a fi folosite atât pentru uz casnic, cât și clinic. De exemplu, termometrul clinic Geratherm este foarte apreciat de cadrele medicale de pretutindeni. De asemenea, pentru persoanele active, există varianta de termometru rapid, care oferă un rezultat în numai 15 secunde!

Chiar și clasicul termometru din sticlă a evoluat, utilizând o substanță non-toxică în locul mercurului și oferind varianta XL alături de un toc-lupă pentru protecție, dar și pentru o mai bună vizibilitate a valorilor temperaturii.

Pentru că nevoile fiecăruia dintre noi sunt diferite, Geratherm a creat câte un termometru special care să se potrivească cu ceea ce ne dorim să obținem. Dacă vă doriți să cumpărați un termometru, dar nu sunteți decise asupra modelului, v-am pregătit, mai jos, câteva detalii despre fiecare pentru a putea face o alegere informată.

Termometru non contact

Întoarce pentru a afla mai multe

Termometru rapid

Întoarce pentru a afla mai multe

Termometru clinic

Întoarce pentru a afla mai multe

Termometru classic

Întoarce pentru a afla mai multe

Sursa foto: Geratherm, editare: Canva Pro

În cazul în care aveți prieteni care urmează să devină sau au devenit de curând părinți și doriți să le oferiți un cadou, vă sfătuiesc să adăugați în coșurile de cumpărături și un termometru pentru bebeluși care va fi un dar extrem de util și apreciat de viitorii părinți!

Acum că ați aflat detalii noi despre termometre, care este modelul preferat? Ce ați alege între un termometru clasic și unul non contact? Folosiți secțiunea de comentarii pentru a-mi spune despre opțiunile voastre, dar și motivele pentru care ați ales un model sau altul! Toate răspunsurile vor face parte dintr-un articol viitor care va ajuta și alți părinți să facă alegeri informate pentru ei și pentru copiii lor!

Am scris acest articol pentru proba numărul 11 de la Spring SuperBlog 2022.

1 comment

Proba 11. Termometrele Geratherm, alături de tine pe tot parcursul vieții martie 31, 2022 - 12:13 pm

[…] Termometrul – un cadou neprețuit pentru tinerii părinți […]

Reply

Leave a Comment

*Folosind acest formular ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar putea interesa

Textul nu poate fi copiat!