Sursa foto: DoctorBusiness.ro, editare: Canva Pro

Cu afacerea la doctor. La DoctorBusiness.ro!

Peste 30% dintre ANTREPRENORI pierd BANI și nu știu de ce. TU ȘTII?

by Oana Lambrache

Cuprins

Dacă stau acum și mă gândesc la ce am învățat în timpul școlii, îmi dau repede seama că, în viața de zi cu zi, nu folosesc nici măcar jumătate dintre noțiunile și definițiile respective. De foarte multe ori m-am lovit de situații în care mi-ar fi plăcut să știu cum să gestionez sume mari de bani sau cum să pot face cumpărături smart sau cum să am grijă de salariul meu astfel încât să pot plăti facturile și ratele la bancă, dar să îmi rămână câte ceva de pus la economii și ceva pentru cumpărături de suflet.

Astăzi, în unele școli, există educația financiară, care exact cu asta se ocupă – cu educarea copiilor noștri cu privire la bani și la modul în care pot face diferența dintre cumpărăturile necesare și cele impulsive. Din punctul meu de vedere, acest tip de educație este foarte util și atunci când vine vorba de micile și marile afaceri, mai ales când antreprenorii nu știu încotro să se îndrepte atunci când business-urile lor încep să meargă pe o pantă descendentă.

Eu vă recomand să fiți obiectivi și să mergeți la un doctor specializat pentru a primi un tratament corespunzător! La ce doctor? Citiți mai jos și veți găsi răspunsul la problemele voastre!

Doctor Business - doctorul afacerii tale!

Doctor Business este o aplicație financiară care acționează exact ca un consultant financiar, cel mai important atu al acestei platforme fiind rapiditatea cu care îți oferă un raport extrem de detaliat al afacerii tale.

Practic, în 5 secunde vei obține un diagnostic corect privind problemele afacerii tale, blocajele cash-ului, datoriile pe care le ai, sumele de bani care trebuie încasate și folosirea corespunzătoare a capitalului de lucru.

Doctor Business a luat ființă în decembrie 2021, după trei ani de lucru și idei ale fondatoarei aplicației, Alice Ionescu, care își dorește ca acest instrument financiar să ofere suport și înțelegere tuturor antreprenorilor.

Avantajele oferite de DoctorBusiness.ro

 • Primești o analiză personalizată pe baza balanței pe care o încarci, oferindu-ți o privire de ansamblu asupra cifrelor afacerii tale;
 • Cea mai rapidă aplicație – în doar 5 secunde vei avea în mână raportul de analiză financiară;
 • Oferă soluții și recomandări care pot fi puse în practică fără amânări;
 • Ai claritate asupra situației financiare pentru a menține sau redresa profitabilitatea afacerii tale;
 • Eficientă – poți beneficia de raportul financiar la numai 50RON pe baza balanței din orice lună;
 • Monitorizare lunară a cheltuielilor pentru a crește profitul, dar și pentru a vedea unde te afli pe harta obiectivelor propuse!
doctor
Sursa foto: DoctorBusiness.ro, editare: Canva Pro

Cum poți beneficia de diagnosticul dat de Doctor Business?

De ceva timp, visez la o mică afacere a mea, ceva care să îmi ofere cadrul necesar pentru a-mi pune creativitatea la treabă. M-am gândit la diverse idei, la cum aș putea să îmi amenajez un loc în casă unde să pot lucra, la posibilități de furnizori, dar niciodată, până acum, la partea financiară și la cum aș putea să mă asigur că sunt pe drumul cel bun. Cred că acesta este și motivul pentru care nu am avut curajul de a face pasul spre antreprenoriat! Acum că am descoperit Doctor Business, visul meu e mai aproape de realitate, știind că există un ajutor real și de încredere în analiza afacerii mele.

Cum funcționează?

Doctor Business este foarte simplu de utilizat:

 1. Îți creezi un cont și te loghezi în aplicație;
 2. Încarci balanța;
 3. Primești raportul detaliat în 5 secunde!

Aplicația poate fi utilizată de pe orice fel de dispozitiv – telefon, tabletă, laptop – care funcționează cu orice tip de sistem de operare, pentru că rulează în cloud web.

De asemenea, Doctor Business poate fi utilizat în mod anonim, nefiind necesare detalii precum numele firmei, codul fiscal sau orice alt element de identificare. Poți elimina aceste informații și altele pe care le consideri private din balanța încărcată în aplicație.

doctor
Sursa foto: DoctorBusiness.ro, Canva Pro, editare: Canva Pro

Cât costă?

Prețul este unul simbolic, aș putea spune, pentru că raportul lunar costă doar 50RON. Plata se poate efectua atât prin intermediul unui card bancar, cât și prin trimiterea unui SMS în valoare de 10€ + TVA. Plătind această sumă, vei beneficia de:

 • raportul financiar în 5 secunde;
 • istoricul rapoartelor permanent;
 • posibilitatea de imprimare a rapoartelor și de descărcare a acestora în format PDF;
 • acces la noile funcționalități;
 • utilizarea aplicației în mod anonim;
 • suport permanent prin e-mail.

10 motive pentru care să folosești Doctor Business

 1. „The Big Picture” – ai o privire de ansamblu asupra afacerii tale: costuri, cash, vânzări, profit;
 2. Perspectiva patrimoniului – afli ce deții, ce trebuie să primești și ce ai de dat;
 3. Profit vs. Cash – înțelegi de unde vin diferențele dintre profitul net și cash-ul din cont;
 4. Starea de sănătate a afacerii tale – diagnosticarea afacerii și primirea unui tratament corespunzător;
 5. Surse de finanțare – vezi care sunt sursele de finanțare ale afacerii tale și cum sunt ele împărțite: aportul tău, aportul băncii, aportul furnizorilor;
 6. Best Practices & Profit – ghid pentru bunul mers al business-ului tău;
 7. Echilibrul financiar – primești informații utile, pe înțelesul tău, pentru atingerea echilibrului financiar;
 8. Vânzări & EBITDA & Profit – te ajută să conștientizezi structura cheltuielilor;
 9. Afli valoarea reală a firmei tale;
 10. Preiei controlul afacerii!

Tratamentul personalizat pentru afacerea ta

Acum că ai reușit să îți creezi cont și ai încărcat balanța, aștepți fix 5 secunde pentru diagnosticarea corectă și completă a afacerii tale. Pe baza acestei constatări, vei primi un tratament personalizat prin intermediul un raport amănunțit care cuprinde 5 capitole dedicate unei probleme descoperită în business-ul tău, dar și modul în care poate fi soluționată. Și totul se face pe înțelesul tău!

 1. Drumul de la vânzări la profit
 2. Profit vs. Cash
 3. Starea de sănătate a afacerii
 4. Ce am, ce am de dat, ce am de luat
 5. Ghid de bune practici.
Sursa foto: DoctorBusiness.ro, editare: Canva Pro

Fiecare afacere presupune reponsabilități și angajamente față de clienți, față de angajați, față de furnizori, putând influența viețile multor persoane, dar și afacerile acestora! 

Dacă și voi aveți o afacere care nu merge așa cum v-ați dori, poate este timpul să vă gândiți la un doctor care să vă ofere o analiză completă și un diagnostic corect pe baza cărora să ajungeți pe linia de plutire și să excelați!

Vă invit să vă creați un cont pe platforma Doctor Business, accesând butonul de mai jos:

și să urmați pașii de mai sus pentru a beneficia de un raport amănunțit și de o analiză financiară personalizată pentru bunul mers al afacerilor voastre!

Am scris acest articol pentru proba numărul 7 de la Spring SuperBlog 2022.

1 comment

Proba 7. Peste 30% dintre antreprenori pierd bani și nu știu de ce. Tu știi? martie 23, 2022 - 1:06 am

[…] Cu afacerea la doctor. La DoctorBusiness.ro! […]

Reply

Leave a Comment

*Folosind acest formular ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Te-ar putea interesa

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență atunci când îl accesați. Prin apăsarea butonului de "Accept", vă dați acordul pentru prelucrarea datelor voastre! Accept

Textul nu poate fi copiat!