Sursa foto și editare: Canva Pro

Construcția unei case este o joacă de copii …

Depozit Virtual – beneficii reale în construcții

by Oana Lambrache

Cuprins

… atunci când te bazezi pe ajutor din partea unui profesionist!

Mă gândeam zilele trecute la cât de simplă pare construcția unei case. Cumperi bucata de pământ, faci un plan, poate ai noroc și te lipești de un arhitect care să îl facă pentru tine, apoi te apuci și cumperi materiale scumpe, din orice magazin care e mai aproape de tine și … brusc firul gândurilor mele s-a oprit. Oare chiar așa de ușor să fie? 

Îl vedeam pe băiețelul meu construind turnuri din blocuri de lemn și credeam că e la fel de lesne și în realitate. Pui câteva materiale de construcții la un loc și casa e gata! De fapt, construcția unei case sau a oricărui spațiu pe care ți-l dorești e mult mai mult de atât.

Pentru mine, o novice în domeniul acesta, construcția unei case a venit cu multe informații și detalii care mi-au demonstrat că totul poate fi extrem de simplu, numai dacă știi la cine să apelezi. 

Sunteți curioși să aflați și voi?

constructia
Sursa foto: arhiva personală, editare: Canva Pro

Dicționar explicativ al construcției unei case

Tablă cutată T40, panouri sandwich, fier fasonat, pazie, izolații… toate sună un pic SF, mai ales pentru mine care nu am deloc cunoștințe în domeniul construcțiilor. Totuși, aceste noțiuni și multe altele și-au găsit definiții în mintea mea în momentul în care eu și soțul meu am decis să ne construim o casă. Poate casă e un termen mai amplu pentru ideea noastră de cabană la munte.

Ani la rând, mașina ne-a dus pe drumuri de munte, cu peisaje desprinse din tablouri celebre. Jocurile de culori, zăpada perfect așternută, primele fire de brândușe, cafeaua băută pe terasele caselor de vacanță ne-au dat curaj să visăm la cum ar fi dacă am avea propria căsuță, doar pentru noi doi. Focul a rămas aprins de-a lungul timpului și, acum câteva luni, ne-am decis că a sosit momentul pentru a face pasul cel mare – demararea construcției! 

Nici eu și nici soțul meu nu știam de unde să începem, dar ne descurcăm destul de bine să folosim resursele din jurul nostru. Astfel, tot citind și documentându-ne, am reușit să punem cap la cap un plan care ne oferă claritate:

  1. Proiectarea casei: am stabilit un buget aproximativ, am căutat și am găsit locul perfect pentru construcție, am trasat dimensiunea casei și numărul de camere, am ales materialele și ne-am gândit dacă puteam participa la vreuna dintre activitățile de construcție. Am fost destul de realiști în privința ultimei părți, pentru că montarea instalațiilor electrice sau a instalațiilor termice nu sunt punctele noastre forte. 
  2. Obținerea avizelor necesare
  3. Alegerea dirigintelui de șantier care să țină cont de dorința noastră de a ne implica în alegerea produselor începând cu materialele pentru structură și fundație și terminând cu amenajările interioare și exterioare. Aflasem acum ceva timp de Casa de comenzi Vindem-Ieftin.ro și ne-am dorit să colaborăm cu ei!
  4. Organizarea șantierului și pregătirea terenului pentru construcție
  5. Construcția propriu-zisă a casei
  6. Finisajele.
Sursa foto și editare: Canva Pro

Scriam mai sus că am vrut neapărat să lucrăm cu echipa Vindem-Ieftin.ro și am și reușit. De ce i-am ales pe ei? Pentru că sunt primul market network din domeniul materialelor de construcții care îți oferă suport specializat prin intermediul consultanților bine pregătiți, dar și o gamă extraordinar de variată în ceea ce privește produsele și materialele din portofoliul lor.

Având deja planul creat, făcusem puțin research și găsisem prețurile pentru fiecare material de care aveam nevoie în construcția casei. Deloc surprinzător, suma totală depășea cu mult bugetul nostru, ceea ce reprezenta o problemă. V-am spus de Vindem-Ieftin.ro? Ei bine, ei ne-au ajutat să obținem materialele necesare la prețuri mult mai avantajoase. Tot ce am avut de făcut a fost să accesăm site-ul lor și să adăugăm lista cu materialele de construcție, pe baza căreia am fost contactați de un consultant. Acesta ne-a oferit prețuri reduse cu până la 15%, opțiuni pentru materialele de care aveam nevoie și ne-a invitat în Depozitul Virtual, cel mai nou concept de pe piață.

Cu consultantul în Depozitul Virtual

Ne-am așezat comod în fotoliile de acasă, am pășit în Depozitul Virtual, alături de consultantul nostru și am început să alegem tot felul de materiale pentru construcția căsuței noastre dintre munți. Cu fiecare produs pe care îl găseam visul nostru se apropia de realitate!

Ce este acest Depozit Virtual? O invenție ingenioasă marca Vindem-Ieftin.ro, menită să își ajute clienții din perspectiva costurilor și a timpului petrecut la cumpărături în depozitele fizice. Prin intermediul depozitului, clientul vine cu cererea, primește oferta din partea francizatului, negociază prețul, achită proforma și, apoi, primește marfa direct la adresa de livrare.

Totul se face extrem de transparent, fără costuri ascunse, fără alergătură prin n magazine și depozite clasice, fără riscul de a nu găsi un produs sau suficiente bucăți care ar putea duce la întârzierea construcției. Pentru că eu și soțul meu plănuiam o casă la munte, trebuia să fim atenți la casele din jur și să respectăm arhitectura locului, dar și materialele folosite. Dacă am fi fost pe cont propriu, acest pas ne-ar fi dat bătăi de cap și, cu siguranță, am fi întârziat cu construcția. Noi am avut încredere în Casa de comenzi Vindem-Ieftin.ro și planurile noastre au continuat fără probleme.

Sursa foto: Vindem-Ieftin.ro, editare: Canva Pro

Casa, oamenii și Depozitul Virtual

Pentru orice proiect personal pe care îl inițiem, începem prin a face un plan, poate o listă pro și contra sau una în care să notăm tot ceea ce ar putea să meargă rău pentru a preveni astfel de situații. În cazul unei construcții sau renovări, planul este mult mai complex și șansele de a da greș sunt mai mari, iar pierderile financiare greu de suportat. Pentru astfel de momente, există Vindem-Ieftin.ro și Depozitul Virtual, care îți devin cei mai buni prieteni!

Cum vedem noi Depozitul Virtual? Ca pe cel mai bun prieten sau ca pe prietenul de care nu știam că avem nevoie în construcția unei case. Este o experiență din toate punctele de vedere și își merită pe deplin numele de inovație! 

Într-o lume a vitezei, în care cu toții ne dorim totul pe repede înainte, Depozitul Virtual oferă soluții pentru orice tip de client și pentru orice fel de cerere ar avea acesta.

Dacă experiența mea nu este de ajuns să vă determine să apelați la Casa de comenzi Vindem-Ieftin.ro, atunci vă invit să urmăriți pe site secțiunea de recenzii video primite de la clienții lor fericiți!

Sursa foto: Vindem-Ieftin.ro, editare: Canva Pro

Am scris acest articol pentru proba numărul 3 de la Spring SuperBlog 2022.

1 comment

Proba 3. Depozit Virtual – beneficii reale în construcții martie 13, 2022 - 12:41 am

[…] Construcția unei case este o joacă de copii… […]

Reply

Leave a Comment

*Folosind acest formular ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar putea interesa

Textul nu poate fi copiat!