Sursa foto și editare: Canva Pro

Welcome 2022!

by Oana Lambrache

Cuprins

2021 a fost un an plin, a fost un an al învățării pentru mine. Am învățat să am mai multă răbdare, să cer ajutor, să fiu mai blândă cu mine, să prioritezez anumite activități, să am curaj și să fac ceea ce îmi propun. 

Pentru 2022 nu îmi fac planuri, le las să mă surprindă și să vină singure atunci când va fi momentul lor.

Privind la 2021

Mi se pare puțin ciudat să scriu despre 2021 la trecut, chiar dacă mai este doar o zi până când vom trece în noul an. 2021 a fost anul condus de cuvintele răbdare și învățare. Credeam că sunt om care are destulă răbdare, doar că această credință mi-a fost zguduită de copilul meu. Am realizat că răbdarea de care dădeam dovadă era mult prea puțină și aveam nevoie de mai multă. A fost un drum lung pentru a face rost de mai multă răbdare și încă mă lupt uneori cu lipsa ei, dar conștientizarea unei probleme mă aduce cu un pas mai aproape de rezolvarea ei, la care se adaugă terapia și scrisul.

2022
Sursa foto și editare: Canva Pro

Sunt convinsă de faptul că, de-a lungul vieții, fiecare dintre noi învață continuu. Fie că este vorba de cursuri de specialitate în diverse domenii, fie că este vorba de găsirea unui nou hobby, în fiecare situație învățăm ceva. În 2021, am învățat să am mai multă încredere în mine, să îmi asum riscuri, să mă tem de necunoscut și să îl îmbrățișez cu zâmbetul pe buze. 

Deși am depășit câteva bariere, mai am de lucrat și de învățat multe, mai ales că sunt o perfecționistă și îmi doresc ca tot ceea ce fac să fac cât mai bine!

Visând la 2022

De câțiva ani nu îmi mai propun nimic deosebit la trecerea dintre ani, pentru că mereu mi s-a întâmplat să nu le pot pune în aplicare. Așa că nici acum nu îmi propun lucruri mari, ci doar lucruri mărunte care să îmi ofere acea stare de bine și liniște de care am nevoie. Îmi doresc să petrec timp frumos alături de copilul și soțul meu, să păstrez răbdarea dobândită, să învăț și să investesc în mine, să citesc cărți bune și să încerc să fiu versiunea mea de care să îmi placă atunci când voi privi în urmă la 2022.

La final de an

Tic-tac! Tic-tac! Mai sunt câteva ore și 2022 va da buzna cu 12 luni în care ne putem reinventa, în care vom putea să ne redefinim prioritățile, să ne facem planuri, să nu ne ținem de ele, să ne facem altele, să ne decidem că rezoluțiile făcute în miez de noapte nu au treabă cu realitatea și să renunțăm la ele, să facem orice ne trece prin cap și să fim ok cu asta.

La mulți ani, 2022! Fii un an la fel de bun ca 2021!

Sursa foto și editare: Canva Pro

2 comments

Diana decembrie 31, 2021 - 10:39 am

Ai avut un an minunat și îți doresc ca 2022 să fie cel puțin la fel! La mulți ani, Oana!

Reply
Oana Lambrache decembrie 31, 2021 - 10:53 am

Îți mulțumesc mult, Diana! Un an minunat și La mulți ani! :*

Reply

Leave a Comment

*Folosind acest formular ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar putea interesa

Textul nu poate fi copiat!