Sursa foto: SuperBlog, arhiva personală

Ce-am făcut de când nu am mai scris

by Oana Lambrache

De vreo două luni nu am mai scris decât unul sau două articole așa cum o făceam înainte și asta pentru că am participat la ediția de toamnă a SuperBlog, o super competiție pentru bloggeri.

Acum, că am terminat de scris pentru fiecare probă, voi reveni la articolele cu care v-am obișnuit pe blog.

Până atunci, vă voi povesti despre ce am mai făcut de când nu am mai scris!

SuperBlog

Auzisem de SuperBlog acum ceva timp și chiar mi-am dorit să mă înscriu, însă lipsa de experiență într-ale scrisului și frica de necunoscut m-au determinat să renunț la această idee. Competiția SuperBlog a revenit în atenția mea în primăvară, când am hotărât că e momentul să fac pasul cel mare și să mă înscriu.

Totul era nou, majoritatea bloggerilor se știau între ei, participaseră la cel puțin o ediție și știau cu ce se mănâncă SuperBlog. Am trecut prin toate tipurile de emoții de-a lungul competiției, dar am reușit să scriu la fiecare probă și să închei pe locul 15.

Sursa foto și editare: Canva Pro

Ediția de toamnă a durat două luni și a fost mult mai intensă față de prima pentru mine, mai ales că îmi doream să evoluez și să pun în practică ceea ce am învățat la prima participare.

Competiția este încă în desfășurare și mai avem de aflat 3 note, dar emoțiile și suspansul sunt în toi. Revin cu detalii după ce vor fi făcute și ultimele calcule!

Cu ocazia acestor participări, am investit mai mult în blog: mi-am cumpărat o temă, am organizat categoriile și am început să lucrez mai mult în Canva Pro pe partea de imagini. Și nu mă opresc aici!

Cărți

Chiar dacă nu am mai scris despre cărți, m-am ținut de planul meu și am citit în continuare, iar săptămâna trecută mi-am atins țelul de 52 de cărți anul acesta.

Am mai zis-o, nu e vorba de cantitate, ci de calitate, dar faptul că îmi setez un target de cărți pe care să le citesc, mă determină și mă ajută să îl duc la bun sfârșit.

Ce am reușit să fac, legat de cărți, a fost să postez pe Instagram fiecare carte citită, dar și să creez o rubrică nouă – recomandări de cărți în fiecare miercuri!

scirs
Sursa foto: arhiva personală, editare: Canva Pro

Chiar dacă am atins targetul de cărți pe 2021, am continuat să citesc pentru că lectura este modul meu de a mă relaxa, de a mă liniști, de a fi eu cu mine. Lectura este unul dintre lucrurile la care nu am vrut să renunț după ce am devenit mamă și a fost o decizie foarte bună pentru că m-a ținut pe linia de plutire la început și mă ajută și acum!

Ședință foto de Crăciun

Anul trecut, nu am mai avut putere de fotografii de Crăciun, însă acum mi-am dorit mult să avem și o astfel de amintire în 3. Așa că am ales să adăugăm încă o tradiție în familia noastră, o tradiție care ne-a adus multe zâmbete!

scris
Sursa foto: arhiva personală, editare: Canva Pro

Fotografiile au fost realizate de minunata Andreea Bordeanu, cea la care am apelat pentru toate ședințele foto de când îl avem pe Sebastian. Am râs, ne-am simțit bine, am reușit să furăm un colș de zâmbet și de la Sebi, care a și spart un glob din recuzită și ne-am bucurat că și el s-a distrat la ședința foto, semn că a crescut și că îi place să pozeze!

Au fost două luni pline, intense, cu veselie, cu greutăți, cu recunoștință, cu învățare și autodescoperire, care ne ajută și ne ghidează pe drumul nostru împreună!

Până data viitoare, vă doresc un decembrie de poveste, cu zăpadă multă, cadouri și bucurie!

4 comments

Diana decembrie 4, 2021 - 11:16 am

Ai făcut o treabă minunată și când ai scris și când nu ai scris! Felicitări, Oana ❤️

Reply
Oana Lambrache decembrie 4, 2021 - 11:22 am

Îți mulțumesc mult de tot, Diana pentru cuvintele frumoase, pentru sfaturi, pentru încurajări! <3

Reply
Mirela decembrie 4, 2021 - 11:23 am

E absolut minunat ce ai făcut pana acum în SuperBlog. Multe articole care m-au inspirat. Ți-am mai zis ca ești minunata. ❤️ Mi-aș dori sa am capacitatea de organizare pe care o ai. Mi se pare ca faci atât de multe lucruri….Succes și spor, Oana! Sa fim sănătoși! 🤗❤️

Reply
Oana Lambrache decembrie 4, 2021 - 11:27 am

Îți mulțumesc din inimă, Mirela! Fără organizare nu aș fi reușit prea multe. Mă ajută și copilul că e cuminte și doarme bine și soțul că face de toate să pot scrie! Acum pauză și odihnă! Mult succes și sănătate! 🙂 <3

Reply

Leave a Comment

*Folosind acest formular ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar putea interesa

Textul nu poate fi copiat!