Scrisoare pentru jumătatea mea

Anyoli – Bijuterii cu stocare inteligentă, cadouri cu suflet care prind viață

by Oana Lambrache

M-am trezit devreme astăzi, iar cafeaua abia acum începe să își facă efectul. Pentru că nu mai aveam stare în pat și nu îmi doream să îl trezesc pe soțul meu, am mers în bucătărie și mi-am făcut o cafea. Am ieșit pe balcon cu cană într-o mână și cu o carte în cealaltă să admir răsăritul înainte să se trezească Sebastian, băiețelul nostru de 1 an. Îl urmăream pe monitor și vedeam cum își strângea mânuțele în jurul jucăriei de somn și respira ușurat că e încă lângă el și îl protejează. Am privit răsăritul pentru câteva minute, am citit câteva rânduri din carte, apoi am auzit gălăgie în casă, am lăsat Soarele să își facă apariția și am zâmbit cu gândul la începutul unei zile noi în trei.

Sursa foto: arhiva personală, editare: Canva Pro

Mă îndrept spre living și îi găsesc pe băieți deja îmbrăcați, pregătiți să iasă și aflu că tati a plănuit un mic-dejun ca baieții în parc. Primesc un sărut pe obraz și rămân puțin surprinsă, de parcă cei doi mi-au pregătit ceva. Îi privesc cum pleacă și, după numai câteva minute, aud soneria. Deschid ușa, deja râzând, crezând că au uitat ceva, dar mă regăsesc în fața unui curier care îmi înmânează un pachet și un plic, apoi își vede de drum. 

Admir cutia elegantă și decid să deschid plicul mai întâi, pentru că pare să conțină detalii despre ce este în cutie. Descopăr un singur rând care îmi indică adresa mea de e-mail. Îmi deschid laptopul și primesc o notificare pentru un e-mail nou, îl deschid și citesc primele rânduri, iar ochii mi se umplu de lacrimi…

O scrisoare electronică despre povestea noastră

Scumpa mea,

scrisoarea aceasta electronică este pentru tine despre noi, despre ce am trăit până acum, despre iubirea noastră de adolescenți transformată în iubire adultă, despre cum două ființe au devenit una și, mai apoi, trei.

Mitologia greacă ne-a învățat că oamenii au fost creați de Zeus și aveau 4 mâini, 4 picioare și un cap cu 2 fețe. Temându-se de puterea oamenilor, Zeus i-a separat și i-a blestemat pe oameni să umble incompleți prin lume, căutându-și jumătățile. Așa am fost și noi – două jumătăți ale aceluiași întreg care se căutau fără să știe când și dacă se vor întâlni. Și ne-am întâlnit!

Sursa foto: arhiva personală, editare: Canva Pro

Ne-am întâlnit pe holurile liceului în care învățam, deși în patru ani nu ne văzusem niciodată și doar întâmplarea aceleiași probe de la Bacalaureat ne-a adus împreună. Mi-am făcut curaj și te-am invitat în oraș pentru o primă întâlnire, apoi a urmat a doua și a treia și am știut, din acel moment, că tu ești jumătatea mea lipsă, am știut că suntem două jumătăți care se vor potrivi perfect formând un întreg. Acum mi-am făcut curaj să îți scriu o scrisoare despre sentimentele mele și îți ofer timp pentru a o citi în liniște, așa că eu și Sebastian mergem la o plimbare în parc.

Pentru că te prețuiesc, am ales ca la aniversarea de 5 ani a căsătoriei noastre să îți ofer un dar special așa cum ești tu, un dar din inimă, o parte din mine pe care să o porți cu tine mereu – un set de bijuterii Anyoli cu stocare inteligenta, o noutate în domeniul bijuteriilor datorită emoțiilor transmise cu ajutorul tehnologiei.

Bijuterii speciale pentru o femeie specială

Poate te întrebi de ce am ales să îți trimit o scrisoare electronică și nu o scrisoare obișnuită. Îmi e mai ușor așa, cu scrisul la calculator, dar și pentru că îmi doream să îți pot arăta imagini și clipuri cu noi, cu darul ales și cu modul în care funcționează. Da, ai citit bine, bijuteriile pe care ți le dăruiesc sunt deosebite și reprezintă o inovație prin modul în care transmit un mesaj între doi oameni.

Iubito, știu că abia aștepți să deschizi cutia și să atingi bijuteriile, să le porți și să le admiri, dar, te rog, mai așteaptă câteva minute și continuă să citești scrisoarea mea. Aș vrea să îți spun câte ceva despre Anyoli și povestea bijuteriilor apărute ca o poveste din iubirea pentru frumos, din dorința de oferi o parte din cel care dăruiește celui care va primi cadoul.

Visual creat cu ajutorul Flipsnack cu imagini și informații preluate de pe site-ul Anyoli

Numele Anyoli provine de la numele pietrei aniolit, a cărei culoare este o combinație deosebită de verde și roșu, având și proprietăți benefice corpului și sufletului, aducând armonie și echilibru celor care o poartă. Cred că a fost un semn alegerea acestor bijuterii pentru noi pentru aniversarea cununiei religioase pentru că numele Anyoli înseamnă mesagerul lui Dumnezeu.

Anyoli au creat bijuteriile perfecte și am ales pentru tine din secțiunea de inele inteligente un inel din aur galben de 14k cu piatră Made Perla și inserții de onix. Acestei bijuterii unice i-am adăugat o brățară din aceleași materiale prețioase și delicate.

Sursa foto: site Anyoli, editare: Canva Pro

Nu e o întâmplare că am ales aceste bijuterii; ele fac parte din colecția Full Moon, o colecție de bijuterii creată din pietre cu rol protector, așa cum mi-am dorit să fie cadoul pe care îl căutam pentru tine – o aură protectoare care să îți fie alături la fiecare pas.

Pentru fiecare moment al vieții tale, am ales să mă ai aproape și să imi auzi vocea de fiecare dată când vei dori. Da, iubita mea, aceste bijuterii ascund un secret – un mesaj pe care doar tu îl vei putea asculta ori de câte ori vei simți nevoia să mă auzi și nu voi fi lângă tine. Atunci când am cumpărat inelul și brățara Anyoli, am ales un mesaj care a fost integrat în bijuterii, mesaj pe care tu îl vei putea asculta folosind aplicația Anyoli.

Visual creat în Canva Pro cu informații preluate de pe site-ul Anyoli

Îmi doresc să te simți protejată, să te simți în siguranță și să simți cum te țin de mână de fiecare dată cand vei privi și vei purta bijuteriile: atunci când vei scrie un articol nou, atunci când îl vei ține de mână pe băiețelul nostru, atunci când te voi invita la dans și îmi vei da mâna, de fiecare dată când vom adăuga un an de căsătorie și un an în plus alături de Sebastian.

Ți-am lăsat mai jos în scrisoarea mea electronică un clip pentru a afla cum poți asculta mesajul de la mine. 

Sursa video: site Anyoli

Prin mesajul pe care îl vei auzi în scurt timp, după ce vei termina de citit scrisoarea, vei descoperi bijuterii vii, bijuterii care conțin o parte din inima mea, bijuterii pline de emoție, bijuterii care vor dăinui în timp și care vor fi martorii poveștii noastre.

Scrisoarea mea se încheie aici, draga mea. Te rog, deschide cutia, așază inelul și brățara pe mâna ta, deschide aplicația, apropie telefonul de bijuterii și ascultă mesajul meu.

Cu dragoste,

Soțul tău

Emoția unei bijuterii vii

Termin de citit scrisoarea de la soțul meu cu un nod în gât. Îmi adun puterile și respir adânc, apoi urmez pașii indicați în scrisoare, iar când apropii telefonul și bijuteriile, mâinile îmi tremură fără să le pot opri. Ascult mesajul și știu că povestea noastră este adevărată și eternă în timp. Rămân cu bijuteriile și telefonul în mâini, ascultând iar și iar mesajul primit, care acum vibrează în interiorul meu.

Aud o cheie învârtindu-se în ușă și o voce de copil vesel strigând Mama! Mama!. Îmi șterg lacrimile și îi îmbrățișez pe amândoi – familia mea minunată!

Sursa foto: arhiva personală, editare: Canva Pro

Articolul a fost scris pentru proba numărul 20 din Ediția de toamnă a SuperBlog 2021. Proba a fost propusă de Anyoli.

11 comments

Inimadincuvinte noiembrie 21, 2021 - 5:33 pm

❤️ O familie minunata! Un articol cald

Reply
Oana Lambrache noiembrie 21, 2021 - 5:37 pm

Mulțumim din inimă!

Reply
Diana noiembrie 21, 2021 - 8:24 pm

Ce frumos, așa să rămâneți mereu!

Reply
Oana Lambrache noiembrie 21, 2021 - 8:28 pm

Mulțumim mult! <3

Reply
Luminita Tudosa (Magia Cuvintelor) noiembrie 21, 2021 - 10:40 pm

Ce poveste frumoasa! Sa ramaneti mereu ca acum

Reply
Oana Lambrache noiembrie 21, 2021 - 11:18 pm

Mulțumim frumos!

Reply
Proba 20. Anyoli – Bijuterii cu stocare inteligentă, cadouri cu suflet care prind viață noiembrie 22, 2021 - 11:06 am

[…] Scrisoare pentru jumătatea mea […]

Reply
Mirela noiembrie 22, 2021 - 11:14 am

Ce frumos e la voi! Se simte cum plutește iubirea! ❤️ Emoționant și foarte cald articol, Oana. Căldură simt în toate articolele tale. Și finețe și blândețe. ❤️😍

Reply
Oana Lambrache noiembrie 22, 2021 - 12:32 pm

Multumim mult, Mirela!❤🤗 încerc să scriu din inimă și din experiența proprie.

Reply
Iulia noiembrie 24, 2021 - 11:14 am

Un articol minunat, plin de emotii, o poveste care se desfasoara in fata ochilor pe masura parcurgerii ei si te face sa visezi de parca esti acolo.
Felicitari 🙂

Reply
Oana Lambrache noiembrie 24, 2021 - 2:54 pm

Mulțumesc mult de tot! 🙂

Reply

Leave a Comment

*Folosind acest formular ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar putea interesa

Textul nu poate fi copiat!