Sursa foto: https://www.facebook.com/cashclub.ro, Canva Pro, editare: Canva Pro

Cumpărături inteligente cu CashClub

#SmartShopping

by Oana Lambrache

Cuprins

Bună, cititori și bine v-am regăsit toamna aceasta! Am luat o pauză binemeritată de la blog și scris și mi-am încărcat bateriile pentru că aveam multă nevoie de un strop de liniște și pace. Am colindat țara în lung și-n lat și acum am revenit pentru a vă vorbi/scrie despre un proiect tare fain despre care v-am mai povestit, dar care vine cu un concept interesant pe piața din România. Pe lângă asta, sunt și câțiva oameni noi care mă citesc și cred că le-ar prinde bine articolul acesta, mai ales că vin sărbătorile și cu toții vrem să cumpărăm cadouri din timp pentru cei dragi! 

Este vorba despre platforma CashClub, iar pentru cei care nu au aflat încă de ea, am să dau și câteva detalii importante astfel încât să înțelegeți care e treaba cu ea, cum funcționează și, mai ales, de ce este musai să cumpărați prin intermediul ei!

Platforma CashClub - informații must know

CashClub este o platformă de tip cashback la origini, doar că, în ultimul timp, a evoluat foarte mult, detașându-se de această încadrare și oferind o mulțime de variante de economisire a banilor, dar și de obținere de venituri. De fapt, CashClub este un mod de economisire prin cumpărare. Practic, îți alegi magazinul și produsele și de fiecare dată primești un procent din suma plătită înapoi. Tot ce ai nevoie pentru a începe cumpărăturile este un cont pe platformă și în imaginea de mai jos puteți găsi pașii pentru a face asta în numai câteva minute!

cashclub
Editare: Canva Pro

CashClub vă pune la dispoziție peste 800 de magazine din diverse domenii: IT, libării, jucării, cosmetice, sport, articole pentru casă și grădină, bijuterii, muzică, tot ce vă doriți!

Dacă aveți chef de cumpărături mai tot timpul, chiar și când sunteți în afara casei, atunci vă recomand aplicația de mobil. Este disponibilă atât în Google Play, cât și în Apple Store și o puteți descărca folosind pictogramele de mai jos:

În cazul meu, oboseala își spune repede cuvântul și am nevoie de un ecran mai mare astfel încât să pot vedea cum trebuie toate detaliile produselor. Așa că am instalat o extensie pentru browser care să mă ajute atunci când mă apuc de cumpărături online, disponibilă mai jos!

Beneficiile CashClub sau cum să cumperi cu cap

Îmi place platforma CashClub pentru că este user friendly și se încarcă rapid, dar partea cea mai bună o reprezintă multiplele beneficii pe care le oferă, cel mai important fiind, după mine, posibilitatea de a face economii cumpărând și de a putea folosi suma primită sub formă de cashback după bunul plac! Practic, dispunem de o micuță sursă de venituri fâcând ceea ce ne place nouă femeilor să facem cel mai mult – cumpărături!

CashClub este despre cifre, așa că le-am reunit pe cele mai importante în imaginea următoare, pentru a vă ușura munca și a vă oferi informații importante într-o formă concisă!

Sursa foto: https://www.facebook.com/cashclub.ro, editare: Canva Pro

În timp ce căutam prin magazine, curioasă să văd ce găsesc, am descoperit multe librării și edituri, ceea ce m-a bucurat enorm, mai ales că iubesc să citesc și cumpăr foarte des cărți!

Legat de cumpărături, pentru că urmează faimosul #BlackFriday, vă recomand și încurajez să achiziționați tot ce vă doriți prin platformă. De ce? Simplu! Pentru că:

  • prețurile inițiale vor fi reduse cu aproximativ 10%;
  • veți putea obține un comision cashback în plus în conturile voastre;
  • veți beneficia de cumpărături cu până la 80% mai ieftine!

Apropo, platforma este gratuită pentru toți utilizatorii, nu există costuri ascunse, iar tranzacțiile efectuate prin intermediul ei sunt absolut sigure!

Cumpărături inteligente = bani la „pușculiță”

Dacă tot nu sunteți convinși de cât de faină este platforma CashClub, atunci sigur vă voi convinge prezentându-vă cele 5 metode prin care puteți obține bani înapoi făcând #smartshopping!

Cashclub ne propune 3 mari categorii de funcționalități de care putem beneficia în urma cumpărăturilor efectuate prin platformă:

→Economisire prin cashback, coduri de reducere, comparator de prețuri;

Obținere de venituri prin programul de referral;

→Realizare de vânzări și venituri prin linkurile de afiliere.

⁕ Cashback este conceptul de bază al platformei. Practic, la fiecare achiziție efectuată prin CashClub, veți primi între 1% și 30% pentru fiecare produs cumpărat. De fiecare dată când selectați produsul, o fereastră de tip pop-up vă va informa cu privire la procentul care vi se va returna după achiziție.

Codurile de reduceri sunt un fel de muzică pentru urechile mele și, sper, și pentru ale voastre pentru că fix asta face CashClub cu reducerile – muzică! Pe lângă reducerile deja existente, zilnic există suprareducerile sau reducerile speciale care se cumulează (!!!!) și beneficiem de prețuri mult mai mici. De câte ori nu ați citit, scris cu litere mărunțele, că „reducerile nu se cumulează”? Vă spun eu – de fiecare dată! CashClub schimbă ideea de shopping oferind reduceri peste reduceri clienților săi! Tot ce trebuie să faceți este să instalați extensia de browser de mai sus și veți putea folosi codurile suplimentare!

Comparatorul de prețuri este un fel de asistent personal pentru mine pentru că mă ajută să găsesc cel mai bun preț pentru produsul dorit. În cazul meu, am căutat cel mai bun preț pentru unul dintre romanele lui Stephen King (unul dintre autorii mei preferați) pentru a-l oferi cadou și am descoperit diferențe de preț și de 10RON, la care se adaugă și 4% cashback în cont după plasarea comenzii. 10RON de aici, 10RON de dincolo și uite așa strâng bani de o carte nouă!

cashclub
Sursa foto: https://www.facebook.com/cashclub.ro, editare: Canva Pro

Programul de referral este modul de a-mi ajuta prietenii să beneficieze de tot ce oferă CashClub, iar eu sunt răsplătită cu 30RON la fiecare comandă plasată de prietenii mei care pot beneficia și ei de această sumă la rândul lor când trimit linkul către prietenii lor. Invitația o veți putea găsi în profilul vostru după ce vă creați un cont pe platformă. 

⁕ Linkurile de afiliere sunt cel mai complex atuu al platformei CashClub de care vă puteți folosi, ca persoane fizice, atunci când accesați magazinul dorit. În fereastra care se va deschide, veți primi un cod pe care îl puteți distribui prietenilor voștri, iar dacă ei vor cumpăra folosind linkul primit, voi veți încasa un comision pentru fiecare achiziție. 

Iubesc cumpărăturile, iar în ultimele luni, am apelat la comenzile online foarte des, așa că platforma CashClub mi-a fost de un real ajutor, mai ales că am găsit magazinele preferate disponibile la doar un click distanță. În cazul în care aveți un magazin în minte și nu este disponibil pe platformă, puteți trimite un mail echipei și ei vor face tot posibilul să îl adauge în lista partenerilor pentru a vă bucura de cashback!

Giveaway Time!

Pentru că îmi place să ofer cadouri, am să vă ofer și vouă un cadou de final de an! Voi fi un fel de Moș Crăciun pentru unul dintre voi, care, prin tragere la sorți, va primi un voucher în valoare de 150RON pe care să îl folosiți pe platforma CashClub! Toate detaliile sunt disponibile mai jos! Succes tuturor!

cashclub
Wordcloud creat pe https://wordart.com/, editare: Canva Pro

Articolul a fost scris pentru proba numărul 16 din Ediția de toamnă a SuperBlog 2021. Proba a fost propusă de CashClub.

Te-ar putea interesa

1 comment

Proba 16. #SmartShopping noiembrie 12, 2021 - 2:26 pm

[…] Cumpărături inteligente cu CashClub […]

Reply

Leave a Comment

*Folosind acest formular ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență atunci când îl accesați. Prin apăsarea butonului de "Accept", vă dați acordul pentru prelucrarea datelor voastre! Accept

Textul nu poate fi copiat!