Sursa foto: arhiva personală

Primul an cu Sebastian

by Oana Lambrache

A trecut un an (și câteva zile în timp ce scriu acest articol) de când Sebastian a sosit în viețile noastre. Îl vedem în fiecare zi și nu ne vine să credem că a trecut un an și că a trecut atât de repede.

Prima lună a fost plină de tot felul de sentimente și trăiri, a fost dificilă, dar a trecut și au urmat altele pline de noi provocări.

În acest an am învățat să fim părinți, am crescut alături de Sebastian, am văzut lumea prin ochii lui și ne-am bucurat de orice moment de parcă l-am fi trăit pentru prima dată. Și chiar așa a fost – era prima dată când vedeam sau făceam ceva alături de Sebastian!

Pentru că doar o dată împlinești 1 an, am decis să facem ceva special alături de Sebastian – o ședință foto în parc pe care să o transformăm în tradiție an de an.

Fotografiile au fost realizate de talentata Andreea Bordeanu, iar decorul cu baloane a fost creat de oamenii minunați de la Atelierul de baloane.

 

La mulți ani, Sebastian!

Leave a Comment

*Folosind acest formular ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Te-ar putea interesa

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență atunci când îl accesați. Prin apăsarea butonului de "Accept", vă dați acordul pentru prelucrarea datelor voastre! Accept

Textul nu poate fi copiat!