Sursa foto: Karcher

Karcher pentru o terasă ca-n filme!

by Oana Lambrache

Cuprins

Am locuit la casă, la sat, toată viața mea și mereu mi-am dorit să locuiesc într-un apartament în oraș. Mintea mea de copil gândea: apartament = popularitate!

Apoi m-am mutat la facultate fix în Capitala țării și am schimbat camere de cămin și chirii, dorindu-mi propria casă.

După ceva căutări, eu și soțul meu am ales un apartament cu 3 camere, spațios și cu o terasă minunată, pe care să ne petrecem serile alături de un pahar cu vin, admirând apusul de soare.

Dar, pentru că orice dorință comes with a price, terasa ne-a dat bătăi de cap în ceea ce privește îngrijirea și menținerea aspectului de-a lungul timpului.

Astfel, am decis să investim într-un produs de calitate care să ne ajute la curățarea în profunzime, dar și la menținerea terasei noastre din lemn.

Cum am reușit asta? Vă invit să citiți mai jos!

Karcher - partenerul ideal

Sursa foto: https://www.facebook.com/karcher.ro

Compania Kärcher, lider în domeniul tehnologiei de curățare, a fost fondată de Alfred Kärcher, care a intrat pe piață în anul 1950 cu un curățitor cu apă caldă sub presiune, primul de acest gen din Europa.

Deși la început compania producea dispozitive pentru încălzirea motoarelor aeronavelor, Kärcher își îndreaptă atenția spre produse de uz casnic, odată cu încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial. Astfel, compania introduce primul aparat de curățat cu presiune în 1974. Din acest moment, Kärcher își propune să invoveze, oferind soluții de top pentru nevoile de curățare ale tuturor!

"Inovăm continuu! Lucrăm la noi soluții pentru curățare."

Avantajele Karcher

♦ Calitate

♦ Ingeniozitate

♦ Tehnologie inovatoare

♦ Sustenabilitate

♦ Produse de top

♦ Performanță

Curățenia WOW a terasei!

La început, orice obiect nou arată perfect. Apoi, pe măsură ce este folosit, acesta își schimbă aspectul, fiind necesare acțiuni de recondiționare sau chiar de un nou obiect. În cazul unei terase din lemn, lucrurile nu stau tocmai simplu, mai ales dacă te gândești să schimbi o suprafață mai mare care poate implica și costuri mai mari.

Dar, dacă ți-aș spune că tot ceea ce ai nevoie este un aparat-minune care să „reîntinerească” aspectul lemnului de pe terasă? Ai putea crede că nu există, dar astfel de aparate sunt reale. Este vorba de aparatele de spălat cu presiune produse de Kärcher.

Sursa foto: https://www.kaercher.com/ro/

Dacă în casă, totul pare mai ușor în ceea ce privește curățenia care contează, în cazul terasei din lemn, lucrurile se complică, fiind necesară mai multă atenție și îndemânare.

Lemnul este un material pretențios, iar o terasă în aer liber este supusă acțiunii factorilor externi (ploaie, vânt, zăpadă, îngheț) zilnic, ceea ce poate duce la degradarea lemnului.

Pentru a curăța cât mai temeinic, dar și pentru a menține viața terasei, Kärcher vine în întâmpinarea noastră cu produse de top de curățare cu presiune.

Aparatele Smart Control

Mereu în topul aparatelor de curățat, Kärcher vine în ajutorul nostru cu aparatele Smart Control, primele de acest tip, care pot fi conectate prin Bluetooth la aplicația Kärcher Home&Garden. Această aplicație oferă utilizatorului multiple avantaje:

 • controlul aparatul folosind propriul smartphone;
 • curățare eficientă;
 • prevenirea accidentelor sau a erorilor de utilizare a aparatului;
 • posibilitatea comandării accesoriilor direct din aplicație!

Aplicația este disponibilă în App Store și Google Play:

În caz că aveți nevoie de ajutor cu utlizarea aplicației, Kärcher ne propune un scurt tutorial astfel încât să putem utiliza la maxim aparatul pe care îl avem, alături de un set de sfaturi practice pentru a vă ușura munca.

Alegerea mea - Aparatul de spălat cu presiune K 7 Premium Smart Control Home

Sursa foto: https://www.kaercher.com/ro/

Aparatul de spălat cu presiune K7 Premium Smart Control Home este un aparat inovator care mă ajută la curățarea rapidă a terasei pentru a mă putea bucura de timp liber alături de familia mea.

Aparatul vine la pachet cu:

 • opțiunea de conectare prin Bluetooth la aplicația Home&Garden pentru a putea folosi aparatul doar prin simpla butonare a telefonului mobil;
 • modul Boost pentru curățarea eficientă și în profunzime a terasei, mai ales în zonele de îmbinare a lemnului, dar și în zonele mai puțin accesibile: sub aparatul de aer condiționat, în jurul ghivecelor cu flori sau al mobilei de pe terasă;
 • pistol de pulverizare Smart Control și lance de pulverizare 3 în 1;
 • tambur pentru manevrarea facilă a aparatului.
Sursa foto: https://www.kaercher.com/ro/

Bonus!

Accesoriul de curățat suprafețe Deck & Driveway! Cu doua duze de mare presiune ce se rotesc cu viteză mare, aparatul permite curățarea rapidă și eficientă într-un mod profesionist!

Recunosc, eu și tehnologia nu suntem prietene, de multe ori preferând metodele clasice în detrimentul invoației. Așa că la prima utilizare mi-a fost destul de greu să asimilez atât de multe informații pe care să le pun în aplicare. Dar cu multă atenție și perseverență am reușit să curăț terasa!

Pentru a veni în ajutorul vostru, eu am urmat pașii de mai jos:

 • am instalat aplicația din Google Play;
 • am montant aparatul cu ajutorul soțului;
 • am conectat aparatul prin Bluetooth la aplicație și am ales programul de care aveam nevoie. Apropo, aplicația vă oferă acces la o multitudine de opțiuni: biciclete, mobilier, mașină, scări, pereți exteriori chiar și piscine!
 • am folosit un detergent special produs tot de Kärcher pentru a proteja lemnul și pentru a-l curăța în profunzime;
 • m-am apucat de treabă și am reușit să curăț micuța noastră terasă în timp record, efectul fiind vizibil din primele minute!

La final de zi...

… terasa noastră strălucește de curățenie și fericire, iar noi ne bucurăm de mai mult timp cu cei dragi!

Kärcher s-a dovedit a ne fi un aliat puternic în lupta contra murdăriei prin crearea unui produs inovator de curățare în profunzime, un aparat modern pentru timpurile în care trăim!

Textul a fost scris pentru cea de-a 17-a probă din Spring SuperBlog 2021!

2 comments

Proba 17. Punem presiune pe curățenia de primăvară aprilie 14, 2021 - 2:10 pm

[…] Karcher pentru o terasă ca-n filme! […]

Reply
Final de SuperBlog 2021 - Oana Lambrache aprilie 28, 2021 - 9:05 pm

[…] scris despre bucătăria de vis, despre bijuterii și despre cum să am grijă de terasa mea, dar și despre produse cosmetice și despre cum este să intru în piele unui librar pentru o […]

Reply

Leave a Comment

*Folosind acest formular ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar putea interesa

Textul nu poate fi copiat!