Farmec(e) pentru tenul meu

by Oana Lambrache

De când mă știu am avut probleme cu tenul, acneea bântuindu-mi întreaga adolescență și o parte din viața de adult. Indiferent de ce produse foloseam, micile (sau marile) imperfecțiuni se încăpățânau să rămână la vedere pe fața mea și chiar și pe gât și decolteu. Drept urmare, majoritatea bluzelor și rochiilor mele nu au decolteuri, în încercarea mea de acoperi măcar o zonă cu defecte.

Din nefericire, acneea m-a afectat și pe plan psihologic, ajungând să îmi pierd încrederea în mine și considerând că acneea este o povară pentru întreaga viață. Asta până când am folosit produsele potrivite care au făcut farmece asupra tenului meu!

Cuprins

Ritualul meu de zi cu zi

Tenul meu de astăzi este fericit pentru că am învățat să am grijă de el zilnic, dar și să îl mențin sănătos, hidratat și radiant!

Cum am reușit să fac asta?

Cu un ritual bine pus la punct și folosind produsele potrivite tipului meu de piele!

Sursa foto: arhiva personală

Ritualul meu de înfrumusețare

Tipul meu de piele este normal cu ușoare tendințe de îngrășare, astfel că 20-30 de minute zilnic îmi sunt de ajuns pentru a urma pașii de mai jos:

 • demachiere cu apă micelară chiar dacă nu am folosit machiaj pentru curățarea tenului;
 • curățare cu apă simplă;
 • aplicarea cremelor de zi și noapte;
 • aplicarea cremei-contur pentru ochi;
 • folosirea unei măști de 2-3 ori pe săptămână.

Produsele pe care le folosesc eu? Gerovital H3 Evolution Perfect Look de la Farmec pentru 30+!

Sursa foto: https://www.facebook.com/farmec.romania/

Drumul meu spre Gerovital

Evoluția tenului se reflectă acum în produsele pe care le folosesc zi de zi, dar drumul până aici a fost unul lung și anevoios.

Am testat de-a lungul timpului soluții de curățare și creme de zi despre care citeam în reviste sau care îmi fuseseră recomandate de prietene. Mă gândeam că dacă pentru ele au funcționat de ce nu ar face-o și pentru mine? Din păcate, tenul meu a avut de suferit după fiecare experiment, temându-mă, la un momentdat, că îmi vor rămâne semne de neșters. 

Momentul în care am realizat că îmi făceam rău singură a fost decisiv pentru tenul meu.

Primul pas spre „vindecare” a fost să determin tipul de piele al tenului meu – piele normală cu tendințe de îngrășare.

Pasul următor a fost de a găsi produse care să îmi ajute și hidrateze tenul fără a-i face rău. Pentru că deja testasem mărci de renume din afară care nu au dat nici un rezultat, am decis să acord o șansă brand-ului românesc Farmec și gamei Gerovital. Am ales o Apă micelară pentru curățare care a avut efecte miraculoase de la prima utilizare. În numai câteva zile, tenul meu era ca nou, iar eu pur și simplu radiam de fericire! Am decis să îmi completez gama de produse de îngrijire cu cremele de zi și de noapte, dar și cu o cremă specială pentru zona ochilor care să estompeze micile linii fine apărute!

Spune "DA!" Gerovital și Farmec

Sursa foto: https://www.facebook.com/farmec.romania/

Farmec este cel mai mare producător românesc de cosmetice, produsele sale fiind ușor de recunoscut de orice iubitor de frumos atât din România, cât și din afara ei. Cu peste 120 de ani de experiență, „casa cu farmec” a evoluat și s-a adaptat noilor criterii de frumusețe, menținând aceeași calitate a produselor și ingredientelor utilizate.

Deși un an trist din prisma pandemiei, 2020 a însemnat aniversarea a 10 ani de Gerovital H3 Evolution în cadrul companiei Farmec.

Fie că vorbim despre apă micelară cu ulei natural din trandafir sălbatic și fiole cu acid hialuronic, fie că vorbim despre creme anticelulitice și creme hidratante pentru corp, Gerovital – Doctor în frumusețe își merită pe deplin acest nume!

Pentru a marca un deceniu de frumusețe, Gerovital ne propune o nouă gamă de produse și anume Evolution Perfect Look!

 

De ce am ales Gerovital?

 • Produs 100% românesc;
 • Cosmetice pentru orice tip de ten;
 • Formulă inovatoare compusă din Acid Hialuronic 4D și ulei natural din trandafir sălbatic;
 • Efecte „magice” de la primele utilizări;
 • Produse originale și de calitate;
 • Grija pentru frumos!

Eu îmi iubesc tenul și tenul meu se iubește pe sine! Tenul tău ce spune despre tine? Alege gama Gerovital H3 Evolution Perfect Look și devino cea mai frumoasă versiune a ta!

Textul a fost scris pentru cea de-a 15-a probă a Spring SuperBlog 2021!

3 comments

Proba 15. Cea mai bună versiune a ta aprilie 9, 2021 - 2:48 pm

[…] Farmec(e) pentru tenul meu […]

Reply
Farmec aprilie 14, 2021 - 7:14 am

Multumim pentru impartasirea experientei tale cu Gerovital, Oana!

Reply
oanalambrache aprilie 14, 2021 - 7:41 am

Multumesc si eu pentru produsele minunate!

Reply

Leave a Comment

*Folosind acest formular ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Te-ar putea interesa

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență atunci când îl accesați. Prin apăsarea butonului de "Accept", vă dați acordul pentru prelucrarea datelor voastre! Accept

Textul nu poate fi copiat!