Sursa foto: PiscineIeftine.ro

În vacanță la … piscină!

by Oana Lambrache

Cuprins

Anul trecut, prin ianuarie, făceam planuri pentru 2 vacanțe – Berlin la final de mai și Grecia în august, doar că după mai puțin de 2 luni, aceste planuri mi-au fost date peste cap de virusul Covid.

Acela a fost momentul decisiv pentru a mă gândi serios alături de soțul meu la o alternativă pentru a ne bucura de mare și soare. Astfel, ideea noastră a fost de a ne achiziționa o casă cu destul spațiu pentru a ne putea instala o piscină, apelând, bineînțeles, la o firmă specializată în piscine. Pentru că visul nostru poate deveni realitate, m-am gândit să împărtășesc cu voi modul în care am ales piscina și să vă vorbesc despre avantajele oferite de firma la care am apelat noi!

Bugetul

Un prim pas pe care trebuie să îl urmați este stabilirea bugetului, pentru că o piscină este o investiție destul de costisitoare și care poate afecta bugetul familiei. Este bine să vă stabiliți o sumă pe care doriți să o alocați pentru visul vostru, eventual cu un prag maxim pe care sunteți dispuși să îl atingeți în cazul în care vă interesează un anumit tip de piscină.

Cercetați cu atenție piața înainte de a alege firma cu care veți colabora astfel încât să beneficiați de cea mai bună variantă calitate/preț.

Piscina trebuie văzută ca o investiție, nu doar ca o achiziție de moment! Bugetul inițial se poate modifica ținând cont de modalitatea de întreținere și de reviziile necesare piscinei.

Alegerea firmei potrivite

Sursa foto: https://www.facebook.com/piscineieftinero

Pentru că suntem persoane răbdătoare de felul nostru, am decis să nu ne grăbim și să cercetăm cât mai în detaliu piața și opțiunile oferite de diverse firme specializate în vinderea și montarea piscinei.

Am descoperit, astfel, PiscineIeftine.ro, o firmă care întrunește criteriile pe care eu și soțul meu le avem în ceea ce privește atingerea visului nostru.

Avantajele oferite de Piscine Ieftine

 1. Consultanță pe tot parcursul contractului pentru clienți;
 2. Montaj și transport gratuite pentru piscinele achiziționate care poate dura până la o lună de la cumpărare;
 3. Prețuri corecte și reduceri;
 4. Transparență în ceea ce privește costurile ceea ce le aduce un plus de valoare și îi diferențiază de competiție;
 5. Produse livrate din stoc propriu ceea ce reduce timpul de așteptare pentru livrare;
 6. Posiblitatea alegerii dintr-o varietate de forme și dimensiuni;
 7. Oferirea de informații pentru întreținerea piscinei: puteți opta pentru un abonament propus de firmă sau puteți alege să vă întrețineți singuri piscina cu produse și echipamente speciale.

Alegerea tipului de piscină

Dacă am rezolvat destul de repede problemele puse de buget și de firma cu care vom colabora, la capitolul „ce fel de piscină ne dorim” am intrat în panică. Și asta pentru că nu aveam nici o idee despre tipurile de piscine existente sau ce fel de echipamente putem adăuga în funcție de nevoile noastre.

Tipuri de piscine

La o simplă căutare pe net, am descoperit mai multe tipuri de piscine în funcție de materialul din care sunt construite:

 1. Piscine metalice sau piscine din otel;
 2. Piscine din beton;
 3. Piscine din fibră de sticlă;
 4. Piscine din lemn;
 5. Piscine din beton termoizolat.

Cu atât de multe opțiuni, eram deja în impas, dar, salvarea noastră a venit din partea Piscine Ieftine care ne-a propus următoarele variante:

 1. Piscinele metalice sunt mai accesibile ca preț, fiind construite din oțel galvanizat, peretele fiind acoperit cu poliester, acesta oferind o mai bună durabilitate în timp.
 2. Piscinele din beton termoizolat sunt mult mai rezistente în timp, dar și mai costisitoare, fiind necesară instalarea unui sistem de termoizolare.

Unul din avantajele oferite de PiscineIeftine.ro este varietatea de forme, astfel am găsit piscine rotunde, ovale și chiar dreptunghiulare, pentru a mulțumi orice tip de client.

Susra foto: https://piscineieftine.ro/, https://www.facebook.com/piscineieftinero

Alegerea noastră?

Am ales o piscină metalică ovală pentru care am adăugat:

 • un abonament de întreținere și curățare;
 • leduri pentru că vine vara și am vrea să ne bucurăm de o baie la apus sau chiar în miez de noapte;
 • opțiunea de acoperiș în cazul în care am vrea să folosim piscina și în sezonul rece.

De acum, putem petrece timp de calitate alături de cei dragi pe marginea propriei piscine!

Sursa foto: https://piscineieftine.ro/

Textul a fost scris pentru cea de-a 13-a probă din Spring SuperBlog 2021!

1 comment

Proba 13. PiscineIeftine.ro – Marea din grădina ta aprilie 5, 2021 - 8:54 pm

[…] În vacanță la … piscină! […]

Reply

Leave a Comment

*Folosind acest formular ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar putea interesa

Textul nu poate fi copiat!