Sursa foto: Indira

Bijuteriile din argint – mereu un cadou elegant

by Oana Lambrache

Cuprins

Iubesc cadourile și ador să ofer cadouri celor dragi, indiferent de ocazie. Fie că este vorba de o zi de naștere sau onomastică, fie că e vorba de sărbătorirea zilei de la nuntă, cadourile sunt punctul meu forte! 

A oferi un cadou este pentru mine o sărbătoare în sine – cercetarea și alegerea cadoului, a hârtiei de împachetat sau a punguței în funcție de situație, pregătitul cadoului și, la final, surpriza oferirii acestuia. Pentru fiecare cadou îmi dau timp de gândire astfel încât persoana care îl primește să fie într-adevăr suprinsă în cel mai plăcut mod!

Pentru că a oferi cadoul ideal este o artă, astăzi îmi doresc să împărtășesc cu voi un scurt ghid despre cum să alegi cadourile potrivite pentru femeile importante din viața ta!

Cum aleg cadourile?

Pentru a mă asigura că nu ratez nici o ocazie specială, îmi notez în aplicația Calendar din telefon toate zilele de naștere și setez o alarmă cu câteva zile înainte sau chiar cu săptămână. Consider că o săptămână îmi oferă timpul necesar pentru a merge prin magazine și a alege un cadou potrivit.

Dacă alegi un cadou cu livrare, asigură-te că îți iei o marjă de timp mai mare, mai ales dacă faci asta în preajma Crăciunului! Astfel, vei evita neplăcuta situație în care cadoul va ajunge cu întârziere.

Sursa foto: https://www.facebook.com/indirabijoux.ro

Din momentul în care alarma pornește, începe aventura mea în căutarea cadoului perfect! Ați putea crede că nu există așa ceva, dar după ani de cumpărat și dăruit, am căpătat experiență în acest domeniu. 

Ce fac eu pentru a merge la sigur?

  1. Ascult persoana mereu, pentru că, de multe ori, afli lucruri interesante la o cafea sau la masa de prânz! Poți afla lucruri noi despre prietena ta – poate știe o limbă străină deosebită sau poate că îi plac numai bijuteriile vintage. Orice discuție, oricât de banală, te ajută!
  2. În cazul cadourilor de tip Secret Santa fac un pic de research pe rețelele de socializare sau arunc un ochi pe biroul persoanei pentru care cumpăr cadoul. Poți alege un sortiment de ceai mai aparte sau o agendă colorată pe care o poți personaliza cu numele colegului/colegei, poate chiar culori (cu toții avem un coleg care se pricepe la desen și are niște schițe peste tot) sau de ce nu, un voucher la un magazin de calitate de unde să își procure singur culori sau creioane!
  3. În cazul unei persoane foarte apropiate, în special soțul meu, întreb direct ce are nevoie. Decât să cumpăr mărunțișuri sau obiecte inutile, prefer să întreb și să ofer un cadou care să îl bucure pe cel care îl primește.
  4. Mă ghidez după pasiunile și preferințele celui care va primi cadoul! Călătorii, fotografii, lectură, bijuterii sau produse cosmetice, toate pot fi dăruite sub formă de carduri cadou elegante alături de un mesaj din partea mea. Iar dacă vorbim despre o femeie, cu siguranță, o bijuterie simplă, dintr-un material de calitate, poate fi un cadou de neuitat.

Ce cadouri ofer femeilor din viața mea?

Pentru că îmi sunt apropiate și le cunosc gusturile, aleg să ofer bijuterii! Astfel, le surprind de fiecare dată cu o nouă piesă elegantă care să le pună în valoare feminitatea și trăsăturile.

Fie că este vorba de o pereche de cercei minimaliști din argint, fie că vorbim de un inel statement cu piatră prețioasă, bijuteriile au pus în evidență femeia, inspirând feminitate, eleganță, îndrăzneală, originalitate și autenticitate.

Pentru mama mea

Mama este cea mai importantă femeie din viața mea care îmi este alături mereu și m-a susținut în tot ceea ce mi-am propus.

O persoană specială merită un cadou special, care să o facă să zâmbească mereu și care să îi amintească de mine de fiecare dată când îl poartă.

Astfel, aleg pentru mama un colier din argint cu un pandantiv din perlă naturală precum cel de la Indira.

Simplitatea argintului din care este confecționat colierul alături de eleganța perlei creează o bijuterie unică asemenea persoanei care îl poartă – Mama!

Sursa foto: https://www.indira.ro/, Editat în: canva.com

Pentru mama soțului meu

Sursa foto: https://www.indira.ro/, Editat în: canva.com

Pentru mama soțului meu (nu îmi place deloc termenul de soacră) aș alege o brățară din argint Indira. 

Modelul din imaginea alăturată îmi inspiră putere și eleganță, iar nodul unitate, toate reprezentând-o pe mama soțului meu. 

O astfel de bijuterie va fi ușor de accesorizat oricărei ținute, fie că este vorba de o zi la muncă alături de un costum deux-pièces, fie că este vorba de o petrecere.

Pentru prietenele mele

Fiecare dintre prietenele mele are un stil aparte, prin urmare și bijuteriile pe care le poartă sunt unice și originale. Spre bucuria mea, Indira oferă soluții pentru orice femeie, indiferent de stilul de viață și de cel vestimentar! Astfel, aș alege să ofer cercei din argint, brățări cu pietre semiprețioase sau inele statement fiecăreia dintre ele.

Sursa foto: https://www.indira.ro/

Cum ofer cadoul?

Pentru că doar cadoul în sine nu e de ajuns, pentru mine urmează alegerea ambalajului.

De ceva timp, aleg cutii de diverse mărimi pe care le „îmbrac” în hârtie de împachetat în funcție de ocazie: imprimeuri cu Moș Crăciun și brazi pentru Crăciun, flori pentru 8 Martie, ziar vintage, bufnițe amuzante, forme geometrice pentru o zi de naștere!

Sursa foto: https://www.indira.ro/

În cazul în care cadoul este ceva mai voluminos, aleg punguțe cu imprimeuri asemănătoare hârtiei de împachetat sau care să aibă un mesaj haios!

La final de cumpărături...

…mă răsfăț cu un cadou! Serios, acum, cărei femei nu îi plac darurile, mai ales o bijuterie care să o facă mai încrezătoare în ea și în forțele proprii?!

Sursa foto: https://www.indira.ro/, Editat în: canva.com

Textul a fost scris pentru cea de-a zecea probă a Spring SuperBlog 2021!

2 comments

Proba 10. Cadouri pentru femeile prețioase din viața ta aprilie 3, 2021 - 12:12 pm

[…] Bijuteriile din argint – mereu un cadou elegant […]

Reply
Final de SuperBlog 2021 - Oana Lambrache aprilie 28, 2021 - 9:02 pm

[…] scris despre bucătăria de vis, despre bijuterii și despre cum să am grijă de terasa mea, dar și despre produse cosmetice și despre cum este […]

Reply

Leave a Comment

*Folosind acest formular ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar putea interesa

Textul nu poate fi copiat!