Sursa foto: Franke

Bucătăria de vis

by Oana Lambrache

Bucătăria este locul din casă în care ne petrecem cel mai mult timp; poate chiar mai mult de când ne petrecem și mai mult timp în case. Fie că gătim, fie că ne strângem cu întreaga familie la masă, bucătăria a evoluat de la o simplă cameră folosită pentru doar câteva ore la centrul unei familii.

Recunosc cinstit că nu sunt vreo mare bucătăreasă, dar puținele feluri de mâncare pe care le gătesc îmi ies chiar bine. Drept urmare, atunci când ne-am mobilat casa, implicit bucătăria, am ales aparatură cât mai calitativă, gândindu-mă că va veni ziua în care voi găti!

Am ales mobilă închisă la culoare – gri și elctrocasnice gri sau negre. Chiar și chiuveta este neagră și, întâmplător, marca Franke – este dintr-o colecție mai veche, dar este rotundă și neagră așa cum mi-am dorit! Așa că produsele îmi sunt cunoscute și vi le recomand și vouă!

bucatarie
Sursa foto: https://www.frankemagazinonline.ro/

Dacă ar fi să redecorez bucătăria...

….aș păstra aceleași tonuri închise și, poate, aș opta pentru negru atât pentru mobilă, cât și pentru aparate precum cele din noua colecție de electrocasnice Franke Mythos pentru că sunt cele mai apropiate de stilul meu prin eleganța și perfecționismul pe care le emană!

Deși nu mă gândesc încă la o redecorare a întregii bucătării, pot visa cu ochii deschiși la câteva îmbunătățiri!

Top 3 aparate pe care mi le doresc în bucătărie

1.Chiuveta

O chiuvetă rotundă este, într-adevăr, un obiect deosebit într-o bucătărie. Însă, după ceva timp, am constatat că nu este cel mai practic.

Privind din perspectiva unei mame, îmi dau seama că un model ca cel din imagine mi-ar fi mult mai de ajutor, oferindu-mi mai mult spațiu pentru spălarea fructelor și a legumelor proaspete, dar păstrând eleganța negrului!

Partea bună este că o astfel de chiuvetă pot găsi pe Franke magazin online și cu doar câteva click-uri, chiuveta Franke poate fi a mea! 

Sursa foto: https://www.frankemagazinonline.ro/chiuvete/chiuvete-fragranite

2.Plita

Întotdeauna mi-au plăcut plitele cu inducție, dar, din motive tehnice, nu am putut să ne montăm un astfel de model. Dacă ar fi posibilă o astfel de modificare, mi-aș îndeplini visul și aș alege o plită Franke cu inducție. Plitele cu inducție sunt din ce în ce mai populare, mai ales că sunt și extrem de utile: căldura nu se pierde, sunt sigure (mai ales pentru mine că am un copil care sigur va vrea să pună mâna pe orice prinde) și sunt și mai ușor de curățat față de plitele vechi.

Sursa foto: https://www.frankemagazinonline.ro/plita-inductie-franke-mythos-fmy-658-i-fp-bk.html
Sursa foto: https://www.frankemagazinonline.ro/cuptor-franke-pirolitic-mythos-fmy-99-p-bk.html

3. Cuptorul

Pentru a completa idealul meu de aparatură în bucătărie, cuptorul trebuie să fie unul performant, mai ales că preparatele la cuptor sunt punctul meu forte! 

Cuptorul incorporabil Franke din colecția Mythos vine în ajutorul meu cu un program inovator de 42 de rețete automate și 15 programe de gătit speciale. Cu o astfel de ofertă, orice gospodină sau pasionat de gătit și-ar dori un cuptor nou!

Bonus: culoarea absolut minunată care se potrivește de minune cu visul meu!

Textul a fost scris pentru cea de-a doua probă din Spring SuperBlog 2021!

2 comments

3 rețete pentru masa de Paști! - Oana Lambrache aprilie 11, 2021 - 10:51 am

[…] meu de această dată? Franke magazin online unde găsesc mereu inspirație pentru bucătărie și pentru ceva […]

Reply
Final de SuperBlog 2021 - Oana Lambrache aprilie 28, 2021 - 9:03 pm

[…] scris despre bucătăria de vis, despre bijuterii și despre cum să am grijă de terasa mea, dar și despre produse cosmetice și […]

Reply

Leave a Comment

*Folosind acest formular ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar putea interesa

Textul nu poate fi copiat!