Sursa foto: canva.com

Amintiri din epoca de … mamă

by Oana Lambrache

Mie îmi place să păstrez tot felul de mărunțișuri de prin locurile în care merg sau chiar hârtia folosită la împachetatul unui cadou. Poate pentru unii sunt nimicuri, dar pentru mine contează. 

Atunci când am aflat că sunt însărcinată, mi-am dorit să pot păstra astfel de „nimicuri” și pentru copilul meu. Așa îi voi putea arăta peste ani aceste amintiri din epoca de mamă.

Fotografia lunară

În fiecare lună, pe 22, îmi fotografiez băiatul, pentru a realiza un colaj pe care i-l voi arăta la 18 ani. Pentru aceasta amintire din epoca de mamă, m-am inspirat dintr-un clip văzut pe Facebook, în care un tată își filma fetița pentru câteva secunde, la final rezultând un filmuleț cu modul în care fiica lui creștea.

Amprenta piciorului

Poate că pare un clișeu, dar mie mi-au plăcut mereu aceste amprente ale mâinii sau piciorului copilului. Am cumpărat un chit pentru amprentă de pe Emag și am decis să îi reproducem talpa piciorului.

Pachetul pe care l-am luat conține materialul pentru amprentă și o ramă foto pentru primele 12 luni din viața copilului.

Kit-ul este ușor de folosit, cu instrucțiuni clare și nu aveți nevoie de nimic în plus, pentru că totul vine deja în pachet. Mai puțin fotografiile.

Sursa foto: arhiva personală

Cutiuțe pentru prima șuviță de păr tăiată și primul dinte căzut

Cutiuțele le-am primit cadou de la părinții soțului ca dar de botez și sunt extrem de drăguțe!

Deja am pus o mică șuviță tăiată la botez în cutia corespunzătoare. Pentru dinte, mai avem de așteptat. Nici măcar nu a apărut primul!

Sursa foto: arhiva personală

Album foto

Sursa foto: arhiva personală

Scriam mai sus de fotografiile pe care i le fac lui Sebastian în fiecare lună pe care le voi imprima la un momentdat și le voi expune prin casă.

Până atunci, mă rezum la a lipi fotografii într-un album special pentru care am licitat în grupul de mame din care fac parte.

Albumul este absolut minunat și poate fi personalizat, fiind realizat de Meeko.

Pe lângă obiectele menționate până acum, am păstrat și brățara primită în maternitate.

Deocamdată, acestea sunt amintirile din epoca de mamă pe care le colecționez pentru Sebastian, pe lângă numeroasele fotografii (aproape) zilnice pe care le fac. Dar nu cred că mă opresc aici și, cu siguranță, îmi vor mai veni idei pe parcurs!

Leave a Comment

*Folosind acest formular ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar putea interesa

Textul nu poate fi copiat!