Sursa foto: canva.com

Welcome little one!

by Oana Lambrache

Am vrut să scriu despre noul membru al familiei noastre de ceva timp, dar cumva nu mi-am găsit cuvintele potrivite.

Pentru că nu am făcut-o până acum, mi-am dat seama că nu era momentul potrivit. Așa că nu am forțat lucrurile, ci le-am lăsat să vină de la sine. Și acum scriu prima postare despre Peanut, așa cum ne alintăm noi băiatul.

Mai sunt exact 10 zile până când îl vom vedea și îl vom putea ține în brațe și suntem extrem de entuziasmați și emoționați.

Până acum am citit, ne-am informat, am urmat și un curs de puericultură în cadrul Medicover, am mers la controale și o mulțime de analize (chiar glumeam cu soțul meu că voi rămâne fără sânge), am ordonat casa și am curățat-o și dezinfectat-o de mult prea multe ori (sentimentul de nesting este copleșitor uneori), am cumpărat o mulțime de lucruri pentru mine și copil, necesarul (poate chiar mai mult) pentru camera lui, m-am panicat și m-am liniștit și iar m-am panicat din cauza virusului…. 

Parcă am trăit mai multe vieți în aceste 9 luni, cu toate sentimentele și emoțiile posibile. 

Nu simt că viața ne-a fost dată peste cap și îmi doresc să  continuăm povestea noastră, alături de copil, pas cu pas.

P.S. Promit să nu vă stresez cu povești ciudățele despre copil și să păstrez blogul așa cum l-am gândit de la bun început – blog despre cărți, în care să adaug doar puțină culoare!

3 comments

Diana septembrie 13, 2020 - 7:43 am

Cred că ești tare nerăbdătoare! Felicitări, draga mea ❤️

Reply
oanalambrache septembrie 13, 2020 - 9:59 am

Îți mulțumesc mult de tot! <3

Reply
Aplicații și cărți utile în sarcină și după - Oana Lambrache ianuarie 18, 2021 - 10:23 am

[…] am decis să avem un copil, totul era nou. Așa că am citit foarte mult și am instalat o mulțime de aplicații care ne-ar […]

Reply

Leave a Comment

*Folosind acest formular ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Te-ar putea interesa

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență atunci când îl accesați. Prin apăsarea butonului de "Accept", vă dați acordul pentru prelucrarea datelor voastre! Accept

Textul nu poate fi copiat!