Jurnal de mamă

Welcome little one!

Sursa foto: canva.com

Am vrut să scriu despre noul membru al familiei noastre de ceva timp, dar cumva nu mi-am găsit cuvintele potrivite.

Pentru că nu am făcut-o până acum, mi-am dat seama că nu era momentul potrivit. Așa că nu am forțat lucrurile, ci le-am lăsat să vină de la sine. Și acum scriu prima postare despre Peanut, așa cum ne alintăm noi băiatul.

Mai sunt exact 10 zile până când îl vom vedea și îl vom putea ține în brațe și suntem extrem de entuziasmați și emoționați.

Până acum am citit, ne-am informat, am urmat și un curs de puericultură în cadrul Medicover, am mers la controale și o mulțime de analize (chiar glumeam cu soțul meu că voi rămâne fără sânge), am ordonat casa și am curățat-o și dezinfectat-o de mult prea multe ori (sentimentul de nesting este copleșitor uneori), am cumpărat o mulțime de lucruri pentru mine și copil, necesarul (poate chiar mai mult) pentru camera lui, m-am panicat și m-am liniștit și iar m-am panicat din cauza virusului…. 

Parcă am trăit mai multe vieți în aceste 9 luni, cu toate sentimentele și emoțiile posibile. 

Nu simt că viața ne-a fost dată peste cap și îmi doresc să  continuăm povestea noastră, alături de copil, pas cu pas.

P.S. Promit să nu vă stresez cu povești ciudățele despre copil și să păstrez blogul așa cum l-am gândit de la bun început – blog despre cărți, în care să adaug doar puțină culoare!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up
Textul nu poate fi copiat!