Poveștile Oanei

Travel bucket list

Deși blogul este despre cărți, articolul de azi este diferit, pentru că am răspuns pozitiv provocării Dianei de a scrie 3 articole pe diferite teme.

Primul articol din această serie a fost despre motivele pentru care mi-am creat blogul și pentru care scriu, pe care îl puteți găsi aici!

Îmi place să călătoresc și să vizitez cât mai multe locuri noi, astfel că pentru mine o vacanță presupune trezit cât mai devreme, mult mers pe jos, muzee și fotografii la tot pasul.

Pot spune că am fost norocoasă până acum și am călătorit cam pe unde mi-am dorit în Europa!

Planurile pentru anul acesta mi-au fost date peste cap din cauza pandemiei, dar îmi doresc să recuperez anul viitor și să ajung măcar într-un loc nou, indiferent că este peste granițe sau în România.

Îmi doresc să ajung în următoarele locuri anul viitor:

  1. Brașov este orașul meu de suflet de la noi și încerc să ajung măcar o zi în fiecare an, să mă plimb pe străduțe și să beau o cafea în Piața Sfatului. Așa că voi da o fugă alături de soțul meu chiar în weekend!
  2. Berlin – iubesc Germania pentru organizare, ordine, arhitectură, chiar și fotbal! Am zburat pentru prima dată cu avionul în Munchen și m-am îndrăgostit de acest oraș, iar acum îmi doresc să vizitez cât mai mult din Germania!
  3. Santorini – nu ar fi vară fără Grecia și fără mâncarea delicioasă pregătită de greci! Soare, mare, liniște = rețeta perfectă pentru vară!
  4. Egipt – îmi doresc enorm să văd piramidele și Sfinxul și să am parte de o croazieră pe Nil!
Canva.com

Eu nu am probleme în a zbura cu avionul, în schimb soțului meu nu îi place mai deloc. Drept urmare, atunci când aleg destinațiile de vacanță, mă gândesc la durata zborului întâi de toate. Dar o fată poate să viseze și mi-aș dori să ajung și în...

  1. Machu Pichu – deși nu am o condiție fizică foarte bună, sunt genul de om care ar merge fără oprire pentru a vedea cât mai multe locuri noi. Așa că o călătorie până în Peru și o ascensiune de 2430m deasupra nivelului mării ar trebui să fie o piatră de încercare pentru mine pe care nu aș vrea să o ratez!
  2. Maldive – plaje cu nisip fin, apă limpede, soare și cocktail-uri spumoase! Cred că am spus totul!
  3. Hobbiton în Noua Zeelandă – iubesc filmele din trilogia „Stăpânul Inelelor” și aș transforma un vis în realitate!
  4. Un safari în Africa;
  5. Un zbor cu balonul în Turcia;
  6. New York, Los Angeles și Hollywood.

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up
Textul nu poate fi copiat!