Poveștile Oanei

De ce mi-am făcut blog?

Eram în facultate atunci când am auzit prima dată de ideea de „blog” și nu știam cu ce se mănâncă, dar, pentru că părea „cool”, am zis că e musai să am și eu! Nu aveam habar să folosesc platforma Blogspot unde creasem blogul și nici despre ce să scriu. Așa că încercam de toate, de la idei personale până la reclame sau postări cu videoclipuri muzicale. Aveam un fel de „salată cu de toate”!

Mi-am dorit rapid atenție, deși nu știam cum să mă promovez. Pentru că nu îmi definisem un stil al meu, am abandonat blogul și scrisul...

Mi-am abandonat blogul timp de vreo 4 ani, revenind prin 2018, mutându-mă pe WordPress și scriind despre ceea ce cunosc și anume despre cărți! Așa că tot scriu despre cărțile citite de vreo 2 ani și mă bucur că mi-am găsit o mică voce în interior care să îmi șoptească „Scrie! Nu te opri!”.

La începutul pe WordPress, am scris un fel de rezumate ale cărților citite, încercând să ofer note cât mai bune doar pentru a nu fi criticată.

Abia acum un an mi-am făcut curaj și am început să dezvolt articolele scrise. Am adăugat părerile mele, motive pro și contra pentru a citi o carte și note oneste.

Dacă mă gândesc acum de ce scriu pe blog, cred că cel mai simplu motiv este că mi-am dorit un loc, fie el și virtual, unde să scriu. Blogul a devenit un jurnal personal, în care scriu pentru mine întâi de toate și apoi pentru cei care mă citesc.

Scriu pentru ...

  • a-mi exersa stilul și pentru a scrie mai bine cu fiecare articol;
  • pentru a determina oamenii din jur să citească mai mult;
  • că mă ajută să mă relaxez.

Tu de ce scrii?

10 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up
Textul nu poate fi copiat!