Necunoscuta (5)

by Oana Lambrache

Aș fi cumpărat tot ce mi se arăta, dar trebuia să fiu reținută și atentă să nu fac vreo greșeală care să mă coste viitoarea mea viață! Am ales lucruri simple, dar cu gust, am apelat la sfaturile lui Lilian pentru a mă apropia cât mai mult de ea și a-mi face din ea o aliată în tot ceea ce mi-aș fi propus!

După nuntă, am plecat cu Edward într-o lună (o adevărată lună de zile) de miere prin Europa, departe de ochii presei și ai familiei lui. Am avut un moment de panică, atunci când mi-am văzut fotografia în ziare, gândindu-mă că Sarah m-ar fi recunoscut așa că am angajat un detectiv particular pentru a afla mai multe despre ea. Sarah avea o viață simplă alături de soțul ei și cei 2 copii în Europa – se mutaseră cu toții în Londra după ce soțul ei primise o ofertă pentru un job bine plătit și hotărâseră să se mute definitiv aici, mai ales că nu îi lega nimic de SUA. Am respirat ușurată și mi-am vpzut de viața mea. Sincer, nici acum nu îmi dau seama ce ar fi putut face Sarah pentru a-mi perturba liniștea și de ce m-am speriat atât de rău!

Ne-am întors din escapada europeană bronzați și mai îndrăgostiți ca niciodată!

Mă uit peste ce am scris și îmi dau seama că aș fi putut avea o carieră minunată de scriitoare! Râd singură în timp ce scriu aceste rânduri, dar cred că aș fi un succes răsunător!

Am sărbătorit primul an de la căsătorie cu o călătorie în Maldive, care îmi amintea de momentul în care Edward m-a cerut în căsătorie! Deși trecuse un an, nu rămăsesem însărcinată, dar nici eu și nici Edward nu ne doream un copil încă. Spre bucuria noastră nici cei din jurul nostru, mai ales familia lui Edward, nu puneau presiune pe noi din punctul acesta de vedere.

Totul părea să meargă perfect! Până când Edward mi-a propus să vorbim, cam după 2 ani și ceva de la nuntă. Părea ceva serios și m-am gândit că am făcut ceva care să îmi trădeze adevăratul eu și urma un divorț presărat cu scandal, presă și ochi curioși. Mi-am înghițit nodul din gât și m-am pregătit pentru discuția pe care urma să o avem. Totul a fost doar o spaimă neîntemeiată; Edward își dorea o familie, un copil și ar fi vrut să știe dacă și eu îmi doream unul. Deși nu îmi doream – nici acum, nici niciodată – am zis “da”, iar după numai 2 luni, ecograful ne confirma ceea ce știam deja – vom avea un copil! Edward a devenit și mai iubitor și protectiv, iar familia lui ne-a făcut cadou o casă nouă pentru noi 3. Exteriorul meu deborda de bucurie, dar pe interior eram plină de mânie, de ură, de orice sentiment negativ față de situația în care mp aflam, față de Edward și familia lui, față de bucuria lor, dar, mai ales, față de copilul care creștea în mine. Simțeam că voi exploda și voi face o criză în fața tuturor, iar, uneori, îmi doream să pot face asta, dar mă potoleam rapid. Îmi doream banii lor mai mult decât orice, indiferent de prețul pe care ar fi trebuit să îl plătesc, fie el și un copil pe nu mi-l doream!

Leave a Comment

*Folosind acest formular ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar putea interesa

Textul nu poate fi copiat!