„O idee și multă sare” – Andreea T. Niculae

by Oana Lambrache

Când am decis să investesc în blog – financiar și personal -, mi-am dorit să am un spațiu virtual unde să pot scrie despre cărțile citite mai presus de toate. Apoi, am descoperit că pot avea și colaborări cu edituri sau autori, ceea ce mi s-a părut genial!

Până acum nu am avut șansa de a scrie o recenzie a unei cărți oferită de autor, pentru că nu sunt cunoscută sau citită de foarte multe persoane! Ceea ce este foarte ok, pentru că mă pot bucura de fiecare nouă persoană care îmi descoperă blogul!

Prima carte primită pentru recenzie...

…ar putea fi consideartă proză scurtă, având în vedere numărul de pagini (aproximativ 60). 

Am primit cartea în format electronic din partea autoarei si am citit-o într-un timp foarte scurt.

Atunci când am primit propunerea de a citi un e-book și de a scrie o recenzie, titlul mi-a dat de înțeles că ar fi vorba de un subiect pur business și am fost tentată să declin oferta. Totuși, am citit cartea, făcând o excepție de la genurile de cărțile pe care le citesc de obicei.

Pe scurt, ...

… „O idee și mult sare” este povestea unui vis de a avea propriul business – o salină artificială. 

Visul se transformă în realitate cu multă muncă, sacrificii și dorință de succes! Dacă succesul mult dorit va veni, vă las pe voi să descoperiți!

Ce mi-a plăcut:

  • povestea personală spusă de autoare ceea ce a oferit mai multă emoție
  • visul și dorința de a-l pune în aplicare

Ce nu mi-a plăcut:

  • diverse greșeli gramaticale și ortografice
  • faptul că m-am așteptat la mai multe explicații legate de business, marketing și că voi da peste un plan bine pus la punct despre cum să pornești în aventura vieții tale – propriul busines

Pe scurt, avem de-a face cu un fel de nuvelă, despre un vis și modul în care a fost pus în aplicare, cu bune și cu rele!

Dacă aveți ceva timp liber într-o după amiază și vă pasionează cărțile cu subiect business, puteți să vă aruncați un ochi și să vă formați propria părere! 🙂

Leave a Comment

*Folosind acest formular ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar putea interesa

Textul nu poate fi copiat!