„Asta e povestea noastră” – Ashley Elston

by Oana Lambrache

Cinci băieți de liceu – Grant, Shep, John Michael, Henry și Logan – pleacă la vânătoare, după o noapte de petrecere, cu alcool și droguri cât curpinde, dar numai patru dintre ei se întorc în viață. Nici unul dintre ei nu își amintește ce s-a întâmplat sau cine l-a împușcat pe Grant, dar, e clar ca lumina zilei, că e unul dintre cei patru. Problema este că amprentele tuturor sunt pe arma cu care s-a tras și niciunul din băieți nu spune nimic despre cel care a tras.

Kate Marino, adolescentă care lucrează în biroul avocatului Stone care preia cazul Grant Perkins, se implică, poate un pic prea mult, în descoperirea criminalului. Ea începe să îi spioneze pe cei 4 băieți, riscându-și slujba și viața pentru dreptate.

Fiecare capitol al cărții începe cu un scurt schimb de mesaje între Kate și Grant, care m-a făcut să cred ca fata are legătură cu moartea lui Grant. Asta până în momentul în care Shep îi dezvăluie lui Kate că ea nu vorbea cu Grant, ci cu el, iar Grant doar se jucase cu cei 2, schimbând numărul lui de telefon cu al lui Shep atunci când i l-a dat lui Kate.

Într-una din zile, la biroul avocatului Stone se prezintă o colegă de liceu – Lindsey, care povestește conversația pe care a avut-o cu Grant în dimineața morții lui, dezvăluindu-le avocatului și lui Kate că băiatul știa că va fi împușcat și, de fapt, nu a fost un accident așa cum au crezut cu toții. Lindsey depune mărturie și îl acuză pe Shep, spunând tuturor celor prezenți în sala de judecată cum l-a auzit pe Grant spunând numele lui Shep.

Din acest moment, pentru Kate lupta pentru dreptate devine una personală, realizând că s-a îndrăgostit de Shep, de băiatul cu care vorbea prin mesaje, deși credea că e Grant. O idee nebunească de moment a lui Kate poate fi salvarea sau condamnarea lui Shep, ne poate demonstra dacă el este criminalul sau nu!

Găsiți cartea publicată de Editura Corint, în colecția Leda Edge aici.

Leave a Comment

*Folosind acest formular ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar putea interesa

Textul nu poate fi copiat!