„Dispariția din Silver Water” – Haylen Beck

by Oana Lambrache

Audra Kinney este o soție abuzată de un bărbat aparent perfect, este o mamă care vrea cu disperare să își apere copiii, este o femeie a cărei viață nu a mers tocmai pe un drum fericit. Reușind să scape de dependența de pastile și alcool, Audra își ia copiii – Sam și Louise și pleacă, dorindu-și să înceapă o nouă viață cât mai departe de traiul nefericit de până acum.

În timp ce străbate Arizona, Audra este oprită de un șerif local, care o arestează și o desparte de copii, care dispar fără urmă, polițiștii susținând că aceștia nici nu ar fi existat vreodată. Disperată, Audra încearcă să îi convingă atât pe polițiști, cât și pe agenții sociali că cei doi copii există, trăiesc, dar au fost răpiți de ajutorul de șerif, la îndrumarea soțului ei.

Nimeni nu o crede pe femeie, întreaga lume considerând-o vinovată de dispariția copiilor, chiar de moartea lor.

Când credea că nu mai are nici o șansă de rezolva situația în care se află și de a-și găsi copiii, în ajutorul Audrei vine Danny Lee, un bărbat cu un trecut destul de obscur, singurul om care pare să creadă povestea femeii cum că șeriful și ajutorul lui i-au răpit copiii.

Aflați într-o cursă contra cronometru, cei doi aliați pun la cale un plan pentru a afla unde sunt Sam și Louise și pentru a-i recupera în viață. Cu fiecare pagină, romanul ne dezvăluie o lume întunecată în care mame singure călătorind cu copii trec prin situații asemănptoare Audrei, iar copii dispar fără urmă pentru a satisface dorințe bolnave ale unei rețele de traficanți.

Găsiți cartea publicată de Editura Herg Benet aici.

Nota Goodreads: 4/5

Leave a Comment

*Folosind acest formular ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Te-ar putea interesa

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență atunci când îl accesați. Prin apăsarea butonului de "Accept", vă dați acordul pentru prelucrarea datelor voastre! Accept

Textul nu poate fi copiat!