Jurnal de cititoare

“Corpuri ascunse” – Caroline Kepnes

Vă era dor de Joe Goldberg? Știți, librarul șarmant care se îndrăgostește și crede că o relație trebuie să urmeze un script pre-definit? Iar atunci când lucrurile nu se întâmplă așa cum își dorește, se apucă de înlăturat tot ce  stă în calea fericirii lui închipuite, inclusiv oameni? Dacă nu vă amintți prea bine de acest tânăr, aruncați o privire la review-ul primului volum “Tu” al lui Caroline Kepnes.

După evenimentele primului volum, Joe are o relație nouă și pare că este fericit, până când iubirea vieții lui îi fură cărțile rare din pivnița librăriei și îl părăsește fără nici o remușcare. Distrus, Joe decide să o urmărească pe Amy și să se răzbune, ajungând să locuiască în L.A. – orașul în care toate visele se împlinesc. Joe descoperă o pistă care l-ar putea aduce mai aproape de răzbunare, lăsând în urma lui prima victimă.

Planurile lui Joe sunt date peste cap atunci când o întâlnește pe Love, o actriță de mâna a doua, extrem de cunoscută, în jurul căreia roiesc ot felul de celebrități. Joe este fascinat de ea, relația lor fiind perfectă, până apare prima fisură, iar Joe începe să lase în urma lui cadavru după cadavru, așa cum ne-a obișnuit în primul volum, totul fiind făcut în numele iubirii. Interesant este faptul că Love crede în Joe, în ciuda a ceea ce a făcut, rămânându-i aproape chiar și după ce este arestat.

Un al doilea sezon va fi realizat de Netflix și sunt curioasă cum vor rezolva apariția lui Candace – prima iubită a lui Joe, care apare la finalul primului sezon, dar care este ucisă de Joe înainte de acțiunea primului volum.

Găsiți cartea publicată de Editura Herg Benet aici.

Nota Goodreads: 3/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up
Textul nu poate fi copiat!