„Down to the Woods” – M.J. Arlidge

by Oana Lambrache

Seria „Helen Grace” provoacă, într-adevăr, dependență. Mai ales mie!

După 7 volume, cel de-al optulea nu se lasă mai prejos, reușind să țină cititorul cu sufletul la gură, fără a-și da seama cine este vinovatul.

"As ever in life, the truth lay just beneath the surface."

M.J. Arlidge

Cadavrul unui bărbat este găsit în pădure, legat de picioare și lăsat să atârne cu capul în jos. Logodnica acestuia este speriată și nu are nici o idee referitor la motivul crimei sau la vreun posibil dușman, cei doi ducând o viață aparent perfectă – casa de vis, partenerul perfect, viitoarea nuntă. Poliția intervine, iar detectiva Helen Grace preia frâiele investigației ca de fiecare dată.

la scurt timp, un al doilea corp este găsit în aceeași pădure, agățat în același mod de ramurile unui copac. De această dară, este vorba despre o femeie, care încerca să își reconstruiască viața distrusă de alcool și droguri.

Cele 2 victime nu au nici legătură la prima vedere, dar după săpături adânci, detectiva Charlie Brooks descoperă că cei doi au fost colegi în primul an de facultate. De aici, mai este numai un pas până la găsirea criminalului.

"amid all the death and suffering, there is always life."

M.J. Arlidge

Am cumpărat cartea în format electronic de pe Amazon de aici.

Nota Goodreads: 4/5

Leave a Comment

*Folosind acest formular ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Te-ar putea interesa

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență atunci când îl accesați. Prin apăsarea butonului de "Accept", vă dați acordul pentru prelucrarea datelor voastre! Accept

Textul nu poate fi copiat!