„Povestea mea” – Michelle Obama

by Oana Lambrache

„Povestea mea” este întâi de toate o poveste emoționantă a unei fetițe pe nume Michelle, care și-a dorit să doboare orice barieră sau obstacol întâlnite pe drumul maturizării.

Romanul a fost extrem de așteptat de o mulțime de cititori, de fani, de curioși. Cu toții am vrut să cunoaștem o parte din Michelle, să vedem cu ochii minții cum este să fii Prima Doamnă a S.U.A., să citim despre viața palpitantă la Casa Albă. Poate unora li se pare mult prea dramatizată această viață, ce pare perfectă din exterior, și o astfel de carte ne arată că lucrurile nu sunt așa cum par.

Michelle s-a luptat pentru a fi cea mai bună la școală, pentru a fi acceptată la o facultate de prestigiu și pentru a avea job-ul pe care și l-a dorit; a reușit tot ce și-a propus,cu multă muncă și perseverență.

Personal, cartea mi-a plăcut, o consider o descriere simplă și onestă a vieții unei femei, care a avut șansa de a fi soția celui de-al 44-lea președinte american. Viața lui Michelle pare ruptă din basme – limuzine, rochii de designer, călătorii – dar, în final, familia e tot ce contează, iar fericirea lor e mai presus de orice lux.

Găsiți cartea tradusă de Editura Litera aici.

Nota Goodreads: 4/5

Leave a Comment

*Folosind acest formular ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Te-ar putea interesa

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență atunci când îl accesați. Prin apăsarea butonului de "Accept", vă dați acordul pentru prelucrarea datelor voastre! Accept

Textul nu poate fi copiat!